STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί με τη σημερινή προπόνηση. Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Από τις δοκιμές, πάντως, που έχει κάνει μέχρι τώρα ο Έλληνας τεχνικός, φαίνεται οτι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για την ενδεκάδα.
Ο Δεληζήσης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και θέτει υποψηφιότητα για μια θέση στο βασικό σχήμα, μαζί με τους Μπεναλουάν και Ρόουζ.
Ακόμα, ένας εκ των Σίλβα, Μπερτόλιο ή Μανσίνι θα πλαισιώσει τους Γκάμα και Ματέο Γκαρσία στην τριάδα πίσω από τον φόρ. Εκεί όπου ο Μάνος φαίνεται να έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή προβάδισμα έναντι του Λόπεθ.