Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος ψάχνει ποδοσφαιρική λογική από τον Ντρεοσί

Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος ψάχνει ποδοσφαιρική λογική από τον Ντρεοσί

Ο Πιερ Ντρεοσί θα έχει τη δύσκολη αποστολή να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στην ομαλότητα.

Εδώ και χρόνια ο Γιάννης Αλαφούζος ψάχνει από τους τεχνικούς διευθυντές του τον εξορθολογισμό του ρόστερ. Τη σωστή… δοσολογία ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους και το πως το ροτέισον θα υποστηρίξει την ανάδειξη των ταλαντούχων παιδιών από την ακαδημία.

Στα λόγια και στις εξαγγελίες ο Αλαφούζος άκουσε πολλά, αλλά δεν στην πράξη δεν έμενε ικανοποιημένος. Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που επενέβαινε αργά ή γρήγορα απομακρύνοντας τον εκάστοτε επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, αφού θεωρούσε ότι δεν τηρούσε τα συμφωνηθέντα.

Αυτό προσδοκά ο Αλαφούζος από τον Ντρεοσί: την αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής. Το βιογραφικό του Ντρεοσί δείχνει πως ο Γάλλος δίνει σημασία σε αυτό το κομμάτι της ποδοσφαιρικής λειτουργίας. Άλλωστε, η γαλλική ποδοσφαιρική σχολή φημίζεται για την προώθηση των πιο μικρών σε ηλικία.

Ο 61χρονος γενικός διευθυντής έχει τις επαφές να μάθει τον Παναθηναϊκό να πουλάει ακριβά και να μεγιστοποιήσει τα έσοδα του. Προφανώς, αυτό δεν θα γίνει από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά ο Αλαφούζος περιμένει από τον Ντρεοσί να βάλει τον Παναθηναϊκό σε μία άλλη ρότα στις μεταγραφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ