Βρουσάι : «Κάθε ματς είναι τελικός, με βοήθησε το πέρασμα από τη Βίλεμ»

Βρουσάι : «Κάθε ματς είναι τελικός, με βοήθησε το πέρασμα από τη Βίλεμ»

Ο Μάριος Βρουσάι μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη, αλλά και για την εμφάνιση του, ενώ αναφέρθηκε και στο πέρασμα του από τη Βίλεμ, που όπως είπε τον βοήθησε πολύ.

Μετά το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι και κόντρα στον Άρη ο Μάριος Βρουσάι πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς και μάλιστα η παρουσία του ήταν πολύ καλή, αν και δεν αγωνίστηκε πολύ.

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους κίτρινους αναφέρθηκε στο μεγάλο διπλό των Πειραιωτών στο Κλεάνθης Βικελίδης, τονίζοντας πως κάθε ματς είναι σαν τελικός, ενώ μίλησε και για το πέρασμα του από την Ολλανδία και φυσικά για τη φάση που έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βρουσάι:

Για το πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα: «Είναι πολύ σημαντικό. Κάναμε το επόμενο βήμα για το πρωτάθλημα, όπως ήταν και με τον ΟΦΗ. Όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα βλέπουμε ως τελικούς για να φτάσουμε στον στόχο μας που είναι ο τίτλος».

Για την εμφάνιση του: «Είναι δύσκολο να βγάλεις κάτι σε μικρό χρονικό διάστημα. Επειδή είμαστε και φρέσκοι πρέπει να δείχνουμε κάτι. Αυτό προσπαθώ να κάνω είτε παίξω ένα λεπτό, είτε περισσότερα».

Για το σλάλομ του: «Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί έπρεπε να τελειώσω τη φάση. Προσπάθησα να προκαλέσω φάση. Βρήκα χώρο και μπήκα στην περιοχή, αλλά θα ήμουν ικανοποιημένος αν την τελείωνα τη φάση».

Για το πέρασμα του από τη Βίλεμ: «Ο κάθε παίκτης που παίζει παίρνει εμπειρίες και ειδικά στο εξωτερικό που βλέπεις άλλα πράγματα και έχεις άλλες παραστάσεις. Είχα ενεργό ρόλο στην ομάδα και γύρισα διαφορετικός και πιο ώριμος».

Για τις ακαδημίες: «Ήμουν τέσσερα χρόνια στην ακαδημία και στη συνέχεια ανέβηκα στην πρώτη ομάδα. λειτουργούσαμε όπως και η πρώτη ομάδα και είχαμε αρκετή πίεση, κάναμε πρωταθλητισμό. Ακριβώς το ίδιο λειτουργεί και η Ακαδημία και σε αυτό το κομμάτι δεν του λείπει κάτι».

Για τις διαφορές με την Ολλανδία: «Θεωρώ ότι στη νοοτροπία υπάρχει η διαφορά. Θα δεις πιο εύκολα να παίζουν νεαρά παιδιά να παίζουν. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ο προπονητής ήταν ότι «δεν με νοιάζει πόσο χρονών είσαι. Αν έρθει μικρότερος και είναι καλύτερος από εσένα θα παίξει αυτός». Σε μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές. Θεωρώ όμως ότι σε άλλες ομάδες που είναι πιο χαμηλού επιπέδου θα πρέπει να δίνουν ευκαιρίες».

Για τη Μαρσέιγ: «Πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να μείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης και την τελευταία αγωνιστική με την Πόρτο να παίξουμε την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ