Καρέρα πριν το ματς με τον Αστέρα : «Σήμερα δεν είναι μία μάχη. Σήμερα είναι ο πόλεμος!»

Καρέρα πριν το ματς με τον Αστέρα : «Σήμερα δεν είναι μία μάχη. Σήμερα είναι ο πόλεμος!»

Τα λόγια με τα οποία εμψύχωσε τους ποδοσφαιριστές του πριν το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο Μάσιμο Καρέρα αλλά και όσα είπαν οι εκείνοι στο ημίχρονο.

Το παιχνίδι στην Τρίπολη ήταν κομβικό για την ΑΕΚ αφού μετά το στραπάτσο κόντρα στη Ζόρια, δεν υπήρχαν περιθώρια για κάτι άλλο πέρα από τη νίκη. Συν το γεγονός που Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είχαν νικήσει στα δικά τους παιχνίδια και ενδεχόμενο στραβοπάτημα θα άφηνε αρκετά πίσω την Ένωση στο πρωτάθλημα.

Πράγματα τα οποία γνώριζε πολύ καλά ο Μάσιμο Καρέρα και στα αποδυτήρια, λίγο πριν η ομάδα μπει στον αγωνιστικό χώρο, φρόντισε να… φτιάξει τους ποδοσφαιριστές του, λέγοντας συγκεκριμένα: «Σήμερα δεν είναι μία μάχη! Σήμερα είναι ο πόλεμος! Είστε έτοιμοι να βγείτε έξω και να πολεμήσετε;». Ακολούθησε μαζική απάντηση από τους ποδοσφαιριστές που ήταν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη.

Βέβαια, αν και η ΑΕΚ ήταν πολύ ανώτερη από τον Αστέρα, πήγε στο ημίχρονο με 1-1. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» δεν πτοήθηκαν και στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, έλεγαν μεταξύ τους: «Παιδιά αυτό το ματς δεν γίνεται να μην το κερδίσουμε. Πάμε έξω να το τελειώσουμε». Κι έτσι έγινε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ