«Έλα Μαρκ, ο Μπέος είμαι…»

«Έλα Μαρκ, ο Μπέος είμαι…»

Στην αποκάλυψη ότι τηλεφώνησε στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ μετά το Απόλλων - ΝΠΣ Βόλος, προέβη ο Αχιλλέας Μπέος.

Στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ τηλεφώνησε ο Αχιλλέας Μπέος μετά την ισοπαλία 3-3 ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΝΠΣ Βόλο! Το τηλεφώνημα αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή «Δίκη στο OPEN».

Ο πρόεδρος της ομάδας της Μαγνησίας και Δήμαρχος της ομώνυμης πόλης, υποστήριξε ότι επικοινώνησε με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, προκειμένου να του εκφράσει τα παράπονα του για τη διαιτησία του Κουτσιαύτη και την απόδοση του Κοτσάνη, ο οποίος ήταν στο VAR στη Ριζούπολη. Μάλιστα, ο Μπέος χαρακτήρισε τους δύο ρέφερι ως «διαιτητικούς αλήτες».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Μπέος ανέφερε στον Κλάτενμπεργκ ότι δεν πάει άλλο με τις διαιτησίες που αντιμετωπίζει ο ΝΠΣ Βόλος στη Superleague. Ο Μπέος τόνισε ότι ζήτησε από τον Κλάτενμπεργκ να ορίζει ξένους διαιτητές στα παιχνίδια του ΝΠΣ Βόλου, αφού δεν αντέχει άλλο τους Έλληνες.

Ο Μπέος υποστήριξε ακόμα ότι συνάντησε τον Κλάτενμπεργκ και πριν 15 μέρες, για να του συστηθεί και να μεταφέρει τις σκέψεις του για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Μπέος τόνισε ότι ο Κλάτενμπεργκ έχει αγνές προθέσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά έχει αμέτρητα προβλήματα να διαχειριστεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ