ΠΑΟΚ: Η δύναμη της Τούμπας

ΠΑΟΚ: Η δύναμη της Τούμπας

Πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς, 11 γκολ στο ενεργητικό και μόλις ένα παθητικό, ανέπαφη η εστία του από τον Αύγουστο

Οι αριθμοί πολλές φορές δεν αντικατοπτρίζουν την πάσα αλήθεια στον αθλητισμό, ωστόσο στην περίπτωση του φετινού, ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, είναι ενδεικτικοί της μεγάλης ισχύος που του παρέχει το «κάστρο» της Τούμπας.

Έχουμε και λέμε: Πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς στη Θεσσαλονίκη (χαρακτηριστικό είναι πως μακριά από την έδρα του δεν έχει κατακτήσει ακόμα «τρίποντο»), 11 γκολ (2,2 μέσο όρο ανά αγώνα) ενεργητικό και μόλις ένα παθητικό, ενώ το σερί 450 λεπτών χωρίς να δεχτεί τέρμα στην Τούμπα (από τις 27/8) σχεδόν… τρομάζει κάθε φιλοξενούμενο.

Αναλυτικά το ρεκόρ του φέτος στην Τούμπα

27/8 ΠΑΟΚ – Κέρκυρα 3-1

16/9 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0

24/9 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

15/10 ΠΑΟΚ – Λαμία 4-0

30/10 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-0

Πού να… ανοίξουν και οι εξέδρες, οι οποίες για ακόμα δύο ματς θα παραμείνουν άδειες εξαιτίας της περσινής τιμωρίας. Με τον κόσμο του στο πλευρό του, ο ΠΑΟΚ θα ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο, ενώ αν αρχίσει να μαζεύει νίκες και μακριά από τη Θεσσαλονίκη, τότε θα μπορεί να ισχυρίζεται πως βαδίζει εκ του ασφαλούς, πλέον, στο μονοπάτι που οδηγεί μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Φυσικά, όλα αυτά αποτελούν μια κυνική παράθεση και ανάλυση αριθμών, που όπως εξηγήσαμε παραπάνω δεν λένε πάντα την αλήθεια, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ με τέτοια δυναμική της έδρας του δεν φοβάται τίποτα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ