Παναθηναϊκός : Ο Μπόλονι προετοιμάζει τον Αλεξανδρόπουλο για το ντέρμπι

Παναθηναϊκός : Ο Μπόλονι προετοιμάζει τον Αλεξανδρόπουλο για το ντέρμπι

Ο Μπόλονι προετοιμάζει τον 19χρονο αμυντικό χαφ του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος εντυπωσίασε με την απόδοση του στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, επιτρέποντας στον Παναθηναϊκό να ανακτήσει τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής. Η διαφαινόμενη απουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη από το κυριακάτικο παιχνίδι, ξαναφέρνει στο προσκήνιο τον Αλεξανδρόπουλο. Ο 19χρονος αμυντικός χαφ αναμένεται να αρχίσει στην ενδεκάδα στο αθηναϊκό ντέρμπι, ως παρτενέρ του Μαουρίσιο.

Βέβαια, αυτή τη φορά τα δεδομένα είναι διαφορετικά… Ο Αλεξανδρόπουλος δεν θα αιφνιδιάσει ερχόμενος από τον πάγκο, αλλά θα παίξει βασικός. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να προσεγγίσει αλλιώς το ματς και να διαχειριστεί τις δυνάμεις του.

Ο Λάζλο Μπόλονι γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τον ποδοσφαιριστή του. Ο Ρουμάνος προπονητής μιλάει με τον Αλεξανδρόπουλο αυτές τις μέρες και του δίνει οδηγίες για την αναμέτρηση της Κυριακής. Ο Μπόλονι θέλει ο Αλεξανδρόπουλος να… εντυπώσει τις εντολές του και να μην παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό του ή το ρυθμό του ματς.

Το ιδιαίτερο φροντιστήριο του Μπόλονι στον Αλεξανδρόπουλο είναι καθημερινό και θα ενταθεί από την Παρασκευή, εφόσον οριστικοποιηθεί η απουσία του Κουρμπέλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ