Παναθηναϊκός : Το ροτέισον στη μεσαία γραμμή ανοίγει

Παναθηναϊκός : Το ροτέισον στη μεσαία γραμμή ανοίγει

Βιγιαφάνιες, Αλεξανδρόπουλος, Αγιούμπ και Μπουζούκης τέθηκαν στην κατάλληλη στιγμή στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι.

Αρχίζουν και αυξάνονται ποσοτικά οι επιλογές που έχει ο Λάζλο Μπόλονι στη μεσαία γραμμή. Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στο οποίο ο Ρουμάνος προπονητής αναγκάστηκε να πορευτεί με το δίδυμο των Δημήτρη Κουρμπέλη και Μαουρίσιο στον «άξονα», πλέον υπολογίζει και άλλους ποδοσφαιριστές. Η άνοδος ή η ενσωμάτωση τους ήρθε στο κατάλληλο τάιμινγκ, διότι ο Κουρμπέλης νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, απόρροια της καταπόνησης, ενώ και ο Μαουρίσιο έχει ανάγκη από ξεκούραση μετά από τα συνεχόμενα παιχνίδια και την έλλειψη προετοιμασίας.

Πρώτος και καλύτερος ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έπαιξε βασικός εναντίον του Παναιτωλικού και παρότι δεν έχει ρυθμό, «γλύκανε» την ανάπτυξη του Παναθηναϊκού. Ο Βιγιαφάνιες είναι ο πιο ποιοτικός μέσος του ρόστερ και κανένας άλλος δεν διαθέτει τα δημιουργικά χαρακτηριστικά του.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος απέδειξε στο ντέρμπι των αιωνίων ότι είναι ένα αξιόπιστο «εξάρι» και έδωσε τη δυνατότητα στον Κουρμπέλη να ξεκουραστεί. Ο Μπόλονι διαπίστωσε στο Φάληρο ότι ο Αλεξανδρόπουλος θα αναπληρώσει τον αρχηγό, εάν λείψει στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ή θα λειτουργήσει ως τρίτος χαφ, στο ενδεχόμενο που ο προπονητής προτιμήσει το 4-3-2-1.

Τέλος, ο Μπόλονι έδωσε χρόνο στο ματς με τον Παναιτωλικό στους Γιασίν Αγιούμπ και Γιάννη Μπουζούκη. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξέρει ότι στην παρούσα φάση οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα δώσουν πολλά πράγματα, αλλά εκείνος προσπαθεί να τους επανεντάξει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Αγιούμπ ξαναβρίσκει τα πατήματα του μετά την αποθεραπεία από τον τραυματισμό του, ενώ ο Μπουζούκης αναζητά την αυτοπεποίθηση του. Ωστόσο, αμφότεροι έχουν την ποιότητα να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό και να ανοίξουν το ροτέισον του Μπόλονι, αφού με λίγους μέσους δεν πρόκειται να βγει η σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ