Νέοι μπελάδες για τον ΠΑΟΚ: Ο Λεβέκ τον… τρέχει στο CAS για οφειλές

Νέοι μπελάδες για τον ΠΑΟΚ: Ο Λεβέκ τον… τρέχει στο CAS για οφειλές

Όλα τα είχαν στον ΠΑΟΚ, οι προσφυγές τους έλειπαν. Κι όμως, ο πρώην παίκτης της ομάδας, Ντόριαν Λεβέκ, προσέφυγε στο CAS διεκδικώντας χρήματα από τον δικέφαλο.

Ήρθε στην Ελλάδα με πολλές φιλοδοξίες από πλευράς ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2018. Παρουσιάστηκε μάλιστα ως μια απότις καλύτερες μεταγραφές εκείνης της περιόδου. Ωστόσο ο Ντόριαν Λεβέκ όχι μόνο δεν κατάφερε να φανεί στον δικέφαλο, αλλά αγωνίστηκε όλο κι όλο ένα παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα τον Αύγουστο του 2018.

Εκτοτε ήταν συνεχώς τραυματίας, το όνομά του δεν βρισκόταν ούτε καν στην αποστολή και ο ΠΑΟΚ είχε προσφύγει στην ΕΠΟ με αποτέλεσμα να προχωρήει στη διακοπή του συμβολαίου του.

Ωστόσο, 2,5 χρόνια μετά ο Γάλλος ακραίος μπακ διεκδικεί χρήματα από τον ΠΑΟΚ. Και συγκεκριμένα; Όλο το συμβόλαιό του, αφού όπως τονίζει δεν είχε συναινέσει στο να λυθεί η συνεργασία.

Ο Λεβέκ προσέφυγε στο CAS τόσο εναντίον του ΠΑΟΚ, όσο και της FIFA με σκοπό να δικαιωθεί και να αποζημιωθεί, βάζοντας κι άλλους… μπελάδες στον ΠΑΟΚ, μετά την ευρωπαϊκή του αποτυχία που του στέρησε σημαντικά έσοδα. Κι όλα αυτά σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ