Παράσχος : «Αυτή η νίκη θα μας δώσει ώθηση»

Παράσχος : «Αυτή η νίκη θα μας δώσει ώθηση»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε για τη μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα του στο Γεντί Κουλέ.

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης, με την ομάδα της Ριζούπολης να περνάει από το Γεντί Κουλε με 2-0, για την 11η αγωνιστική της Superleague.

Ο τεχνικός της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Γιώργος Παράσχος, μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι οι παίκτες του έβγαλαν ψυχή και πέτυχαν μια πολύ μεγάλη νίκη, που θα τους δώσει ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Σε άλλα παιχνίδια μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και δεν το κάναμε. Ο ΟΦΗ ήταν πάρα πολύ καλός. Έχασε ευκαιρίες και σε ορισμένα σημεία ήμασταν τυχεροί. Θα μας δώσει μία ώθηση αυτή η νίκη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Όσο περνά ο χρόνος θα είμαστε καλύτεροι.

Μετά το σοκ με τον αγώνα με τον Βόλο είναι ένα φάρμακο για την ομάδα μας. Οι παίκτες έβγαλαν και πάλι ψυχή. Παρουσιάστηκαν προβλήματα ιδιαίτερα στην κυκλοφορία. Μας ικανοποιεί το τελικό σκορ.

Για μένα το Ηράκλειο είναι μία αγαπημένη πόλη. Παρόλο που δούλεψα μόνο έναν χρόνο και κάτι. Οι άνθρωποι θυμούνται τον καιρό που δούλεψα εδώ. Με τα περισσότερα παιδιά έχω δουλέψει μαζί. Γι’ αυτό και υπάρχει μία συμπάθεια, εκτίμηση και σεβασμός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ