Τασουλής : «Δεν αξιοποιήσαμε το πλεονέκτημα μας»

Τασουλής : «Δεν αξιοποιήσαμε το πλεονέκτημα μας»

Ο αριστερός μπακ του Αστέρα τόνισε ότι η ομάδα του δεν εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Καντουρί.

Απογοητευμένος από την αδυναμία του Αστέρα να αξιοποιήσει την αποβολή του Καντουρί, εμφανίστηκε ο Χρήστος Τασουλής. Ο αριστερός μπακ τόνισε ότι η ομάδα του δεν αξιοποίησε το πλεονέκτημα που είχε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τασουλή στην κάμερα της NOVA:

«Για άλλη μια φορά στο φετινό πρωτάθλημα δε μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε ένα πλεονέκτημα που μας παρουσιάστηκε. Δεν ξέρω αν αξίζαμε κάτι παραπάνω, δε νομίζω, αλλά παλέψαμε ως το τέλος».

Για το καθοριστικό δίλεπτο στο οποίο ο Αστέρας έχασε με τον Ρεγκίς τη μεγαλύτερη του ευκαιρία και ο ΠΑΟΚ σκόραρε αμέσως μετά το 1-0: «Μια ευκαιρία μπορεί να σου δώσει το παιχνίδι ή το προβάδισμα. Αλλά δε μπορούμε να απαιτούμε κάτι περισσότερο από το σημερινό παιχνίδι με ουσιαστικά μία ευκαιρία σε 90 λεπτά».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ενόψει συνέχειας: «Αρχικά πρέπει να κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του. Όλοι μας, και όταν λέω όλοι εννοώ όλοι. Να κοιτάξει ο καθένας τι κάνει ο ίδιος λάθος. Το τελευταίο διάστημα δεν παρουσιαζόμαστε καλοί στο γήπεδο και δυσκολευόμαστε αρκετά να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή και να σκοράρουμε».

Για τη δράση του ΠΣΑΠ προς υποστήριξη δύο κοριτσιών: «Είναι άλλη μια δράση του συνδέσμου μας για την κοινωνία, προσπαθούμε να βοηθήσουμε την κοινωνία όσο μπορούμε. Θέλουμε να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά. Ο καθένας με το υστέρημα του. Θέλουμε να δείξουμε ότι ο αθλητισμός έχει χρέος στην κοινωνία. Επίσης, αυτό το διάστημα προσπαθούμε να πιέσουμε να ξεκινήσουν τα επαγγελματικά τουλάχιστον πρωταθλήματα, που μπορούν να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο κανονικά. Οι ποδοσφαιριστές είναι συνάδελφοι μας, έχουν κι αυτοί οικογένειες να ταΐσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ