Άρης – ΠΑΟΚ : Το VAR πήρε πίσω το πέναλτι που υπέδειξε ο Ναϊχάους στη βουτιά του Τζόλη (vid)

Άρης – ΠΑΟΚ : Το VAR πήρε πίσω το πέναλτι που υπέδειξε ο Ναϊχάους στη βουτιά του Τζόλη (vid)

Ο Τζόλης έκανε βουτιά στην περιοχή του Αρη, αλλά ο Ολλανδός διαιτητής είδε τη φάση στο VAR και ακύρωσε σωστά την απόφασή του

Ο ΠΑΟΚ έκανε ό,τι μπορούσε για να τινάξει το ντέρμπι της πόλης στον αέρα. Αλλά και να προκαλέσει πίεση στον διαιτητή της αναμέτρησης και τους βοηθούς του. Αρχικά με το «ντου» του Μάκη Γκαγκάτση και της συνοδείας του. Και στη συνέχεια με τη διαρκή προσπάθεια να επηρεάσουν τις αποφάσεις του, με συνεχόμενες διαμαρτυρίες και προπηλακισμούς. Και εν μέρει τα κατάφεραν στο 71′. Με το VAR να διορθώνει την απόφαση.

Σε εκείνο το σημείο ο εξαιρετικός Τζόλης, μπήκε στην περιοχή του Αρη από αριστερά, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και σε μαρκάρισμα του Σούντγκρεν έπεσε στο χορτάρι. Ο Ναϊχάους υπέδειξε πέναλτι, ξεσηκώνοντας τους παίκτες και τους άνθρωπος του Άρη, ενώ ο Σουηδός δεξιός μπακ του ζήτησε με επιμονή ότι δεν έκανε τίποτε.

Και τελικά αυτό επιβεβαιώθηκε. Ο VAR Ρούπερτι κάλεσε τον Ολλανδό πρώτο διαιτητή να ελέγξει ξανά τη φάση. Και αυτό έγινε. Ο Ναϊχάους πήγε ο ίδιος στην οθόνη του VAR και διαπίστωσε ότι ο Τζόλης έκανε μια μεγαλοπρεπή βουτιά. Με αποτέλεσμα να πάρει πίσω σωστά το πέναλτι.

Ενώ στην ίδια φάση σωστά έδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπεναλουάν για σπρώξιμο στον Γιαννούλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ