Ανάρτηση με νόημα από Σιμάνσκι : «Ποτέ μην τα παρατάς» (pic)

Ανάρτηση με νόημα από Σιμάνσκι : «Ποτέ μην τα παρατάς» (pic)

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι έμεινε για ακόμη ένα παιχνίδι εκτός αποστολής και με ανάρτησή του στο instagram έστειλε το δικό του μήνυμα.

Κάτι λιγότερο από 1,5 εκατ. ευρώ έδωσε στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού η ΑΕΚ για να αποκτήσει τον Νταμιάν Σιμάνσκι από την Αχμάντ Γκρόζνι. Ο Πολωνός στάθηκε άτυχος στη συνέχεια, υποβλήθηκε σε επέμβαση και έμεινε για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.

Εδώ και έναν μήνα όμως περίπου, ο 25χρονος μέσος έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς και είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Ο Μάσιμο Καρέρα όμως έχει διαφορετική άποψη.

Ο Ιταλός άφησε στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός αποστολής τον Σιμάνσκι, για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν όπου δεν έχει καταγράψει ούτε μία συμμετοχή και δεν του έδωσε την ευκαιρία να είναι έστω στον πάγκο της ομάδας.

Κάτι που προκαλεί εντύπωση αφού ο Σιμάνσκι ήταν από τους παίκτες που η έλευσή του στα μέσα της περσινής σεζόν βοήθησε τα μέγιστα στην ανοδική πορεία της Ένωσης ενώ και ο ίδιος ο Καρέρα έδειχνε να τον εμπιστεύεται πολύ.

Ο ίδιος ο παίκτης πάντως έστειλε το μήνυμά του μέσω ανάρτησης στο instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ μην τα παρατάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ