Έξαλλος ο Καρέρα μετά το ματς με τον Απόλλωνα : «Είστε σοβαροί; Συνέλθετε»

Έξαλλος ο Καρέρα μετά το ματς με τον Απόλλωνα : «Είστε σοβαροί; Συνέλθετε»

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του για τον τρόπο με τον οποίο πήγε να χαθεί η νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ΑΕΚ κέρδισε τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη αλλά το κλίμα μόνο ήρεμο δεν ήταν μετά τη λήξη του ματς στα αποδυτήρια της Ένωσης. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως οι «κιτρινόμαυροι» κόντεψαν να μην κερδίσουν ένα παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκαν με 4-2 στο 88′.

Ο Μάσιμο Καρέρα ήταν εκτός εαυτού με την εικόνα των ποδοσφαιριστών του και τους τα… έψαλε χοντρά όπως αναφέρει η «Live Sport». «Είστε σοβαροί; Έχετε καταλάβει ότι πήγαμε να χάσουμε δικό μας παιχνίδι; Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό πουθενά ξανά! Ξυπνήστε! Συνέλθετε!», ήταν κάποιες από τις ατάκες του Ιταλού.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Νέλσον Ολιβέιρα, λέγοντας: «Δεν μπορεί να φταίνε ένας-δύο παίκτες όταν συμβαίνει αυτό! Είναι έργο όλης της ομάδας να μη συμβεί ξανά κάτι τέτοιο».

Στη συνέχεια υπήρχε δείπνο της ομάδας στο ξενοδοχείο στην Αττική Οδό, για να δουν όλοι μαζί το Άρης-ΠΑΟΚ και η ένταση μεταφέρθηκε και εκεί. Τότε ανέλαβε δράση ο Ίλια Ίβιτς που μίλησε με τον Καρέρα ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Επίσης ο Μάνταλος ως αρχηγός μίλησε σε όλη την ομάδα και ζήτησε ηρεμία, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «έχουμε περάσει ένα δύσκολο διάστημα, να συγκεντρωθούμε, να δούμε πώς θα κερδίσουμε την Τετάρτη, έχουμε μεγάλο ντέρμπι. Να ηρεμήσουμε όλοι».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο πάλι ο Καρέρα, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για την έντασή του στα αποδυτήρια και τόνισε ότι προσπαθεί για το καλό της ομάδας, όπως κι ότι οι εντολές του έχουν αυτόν τον στόχο, ξεκαθαρίζοντας πως: «Δεν έχω προσωπικά με κανέναν σας, είστε όλοι παιδιά μου. Πρέπει όλοι μαζί να βρούμε τις λύσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ