Ο ΠΑΟΚ αισθάνεται «κατηγορούμενος» και προσπαθεί να καταστήσει αφερέγγυο τον μάρτυρα κατηγορίας

Ο ΠΑΟΚ αισθάνεται «κατηγορούμενος» και προσπαθεί να καταστήσει αφερέγγυο τον μάρτυρα κατηγορίας

Ο ΠΑΟΚ δείχνει σαν κάτι να φοβάται και φωνάζει, παλεύοντας με νύχια και δόντια, όχι να βρει το δίκιο του, αλλά να πείσει ότι ο Σιαμπάνης είναι αναξιόπιστος μάρτυρας κατηγορίας!

Να, λοιπόν, που ο ΠΑΟΚ αποκαλύπτεται. Ξανά. Και ξανά. Προσφεύγοντας στην προσφιλή πολιτική του. Το ξεκατίνιασμα. Το κουτσομπολιό. Τη δολοφονία χαρακτήρων. Τη χυδαία προσπάθεια αποδόμησης ανθρώπων. Κόντρα ακόμη και στη ρητορική του και τις επίσημες τοποθετήσεις του, πως η καταγγελία για προσπάθεια δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη και άλλων παικτών του Αρη, είναι ένα «δημιούργημα». Ένα «κατασκεύασμα». Κάποιου, γενικώς. Ισως και του… Ολυμπιακού.

Όταν, όμως, πιστεύεις κάτι τέτοιο και ισχυρίζεσαι ότι διαθέτεις ατράνταχτα στοιχεία και δηλώνεις δημόσια, ότι θα τα καταθέσεις στον εισαγγελέα και θα «ξεμπροστιάσεις» τη σκευωρία, πώς, γιατί χάνεις την ψυχραιμία σου και προσπαθείς να αποδομήσεις έναν ποδοσφαιριστή; Πώς κάνεις την ακραία παρανομία να δημοσιοποιήσεις συμβόλαια ενός ποδοσφαιριστή, καθ’ όλα νόμιμα, που εκτός από αριθμούς, περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα, αριθμούς ταυτοτήτων, ΑΦΜ και στοιχεία που απαγορεύεται δια νόμου να δημοσιοποιούνται;

Αν αυτό δεν είναι μια άνευ προηγουμένη, μια σπασμωδική και ύποπτη σπουδή, τότε τι είναι; Εάν δεν πρόκειται απλώς για μια προσπάθεια δολοφονία χαρακτήρα, τι είναι; Εάν δεν είναι μια φαιδρή, χυδαία από την αρχή ως το τέλος, μάχη να πεισθεί το πόπολο για την «αναξιοπιστία» του Σιαμπάνη, τότε είναι; Διότι αυτή είναι η πραγματικότητα που προκύπτει από τις κινήσεις που λαμβάνουν χώρα εναντίον του παίκτη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φαίνεται ότι έχει ήδη μπει στον ρόλο του κατηγορούμενου για την υπόθεση και προσπαθεί να αποδομήσει τον μάρτυρα κατηγορίας.

Εάν στόχος είναι να αποπροσανατολιστεί το κοινό, αυτό δεν γίνεται με τέτοιες ενέργειες. Ενέργειες οργίλες, που επιβεβαιώνουν ότι ο ΠΑΟΚ κάτι φοβάται και φωνάζει, παλεύοντας με νύχια και με δόντια, όχι να βρει το δίκιο του, αλλά να πείσει ότι ο Σιαμπάνης είναι αναξιόπιστος μάρτυρας κατηγορίας. Και το κάνει με τρόπο άκομψο και χονδροειδή. Εξωτερικεύοντας την ανάγκη να πείσει, έστω κάποιους, αλλά και να επηρεάσει τις εξελίξεις.

Και η απορία είναι μία: Τι φοβάται ο ΠΑΟΚ από την κατάθεση του Σιαμπάνη; Ο ΠΑΟΚ δεν υποστηρίζει (μάλιστα, έγινε και σε… Live μετάδοση στο OPEN) ότι ο Σιαμπάνης δεν κατονόμασε τον Δικέφαλο για την υπόθεση της δωροδοκίας; Αφού έτσι υποστηρίζει, πώς και γιατί μέσα σε δύο ημέρες προχωράει σε δύο καταγγελίες, αναφορικά με τον μισθό του παίκτη, αλλά και τι… ώρα κατήγγειλε το συμβάν, με προφανή στόχο το bullying, αλλά και να καταστεί αναξιόπιστος; Αν ο ΠΑΟΚ δεν είχε ανησυχία και ήταν κρυστάλλινα καθαρός ότι «όλα τα έκανε ο Ολυμπιακός», δεν θα έπρεπε να φωνάζει «πήγαινε κατέθεσε τα όλα, Μάριε;». Και εν συνεχεία να ξεμπροστιάσει τη «σκευωρία»; Μήπως δεν το κάνει επειδή η δήθεν «σκευωρία» είναι απλά ένα νέο επικοινωνιακό τσουνάμι, αντίστοιχο με εκείνο της πολυϊδιοκτησίας; Μήπως κάτι θέλει να κρύψει; Όλα θα φανούν στην πορεία. Ο χρόνος όλα τα δείχνει…

ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ: Και κάτι τελευταίο, αναφορικά με τη δημοσιοποίηση των συμβολαίων του Σιαμπάνη, όσο ήταν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και τη νέα του συμφωνία με τον Αρη: Οποιος προέβη σε αυτή την ακραία παραβίαση προσωπικών δεδομένων, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις. Οποιος από την ΕΠΟ ή τη Super League, προχώρησε σε μια τέτοια διαρροή εγγράφων, για να προσπαθήσει να βλάψει ένα νέο παιδί που καταγγέλλει απόπειρα δωροδοκίας, πέρα από τις νομικές συνέπειες που θα προκαλέσουν σε όσους τα δημοσίευσαν, θα πρέπει να κοιταχτεί στον καθρέφτη του και να τον φτύσει με δύναμη. Γιατί η χυδαιότητα κάποια στιγμή πρέπει να έχει όρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ