Λέοβατς σε ΠΑΟΚ: «Καλύψτε τη διαφορά για να φύγω»

Λέοβατς σε ΠΑΟΚ: «Καλύψτε τη διαφορά για να φύγω»

Ο Μάριν Λέοβατς θέλει να πάει στη Ριέκα, αλλά ζήτησε από τον ΠΑΟΚ να καλύψει τι διαφορά στο συμβόλαιό του, αλλιώς... μένει.

Οπως και το καλοκαίρι, έτσι και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Λούμπος Μίχελ δεν κατάφερε να βρει λύση για το μόνιμο πρόβλημα του ΠΑΟΚ: Τον Μάριν Λέοβατς. Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου περίμενε από τον ατζέντη του παίκτη να βρει προτάσεις, αλλά αυτό δεν συνέβη. Ετσι ο διεθνής Κροάτης μπακ παραμένει στην Τούμπα. Μέχρι νεωτέρας.

Για την ακρίβεια, έως ότου η διοίκηση του ΠΑΟΚ πάρει την απόφαση να… τσοντάρει. Καθώς ο Λέοβατς τα έχει βρει σε όλα με τη Ριέκα, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Κροατίας και έχει ήδη πάρει διαβεβαιώσεις ότι θα είναι βασικός. Αλλά δεν έχει καμία διάθεση να αφήσει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που έχει στον ΠΑΟΚ.

O 29χρονος μπακ, με… όπλο του το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο για ακόμη 1,5 χρόνο, απαιτεί από τη διοίκηση του Δικεφάλου να του καλύψει τη διαφορά που θα προκύψει από την πρόταση της Ριέκα, για να δεχθεί να φύγει από την Τούμπα. Κάτι που μεταφράζεται σε συνολικά περίπου 500.000 ευρώ!

Προς το παρόν ο ΠΑΟΚ δεν έχει αποφασίσει να κάνει πράξη την επιθυμία του Λέοβατς. Με τον διεθνή Κροάτη μπακ να συνεχίζει να προπονείται μόνος του. Και παρότι είναι βέβαιο ότι έτσι θα χάσει το Μουντιάλ, δεν δείχνει να… καίγεται. Καθώς το Μουντιάλ είναι μία σπουδαία εμπειρία, αλλά τα λεφτά είναι… γλυκά. Και έτσι ο παίκτης περιμένει ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ για την απόφασή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ