Άρης : Νοκ αουτ ο Κάτσε

Άρης : Νοκ αουτ ο Κάτσε

Ο μέσος του Άρη δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στη Κρήτη για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, καθώς υπέστη θλάση στον δικέφαλο.

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τον Έργκους Κάτσε για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Ο έμπειρος μέσος του Άρη υπέστη θλάση στον δικέφαλο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον αγώνα με τον Ο.Φ.Η., στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας (θα πετάξει σε λίγη ώρα για το Ηράκλειο) για το αυριανό παιχνίδι στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Bertoglio, Benalouane, Rose, Mancini, Matilla, Sakic, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

* Ο Ergys Kace, που έμεινε εκτός αποστολής, υπέστη θλάση στον δικέφαλο μηριαίο και ήδη έχει ξεκινήσει πρόγραμμα θεραπείας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ