«Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Ουαγκέ, μένει εννιά μήνες εκτός!» (pic)

«Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Ουαγκέ, μένει εννιά μήνες εκτός!» (pic)

Η επίσημη ενημέρωση της Μπαρτσελόνα για τον Μούσα Ουαγκέ που τραυματίστηκε σοβαρά στο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μούσα Ουαγκέ υποβλήθηκε στην πρώτη εγχείρηση μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Άρη και θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στην Βαρκελώνη.

Η Μπαρτσελόνα, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, εξέδωσε ανακοίνωσε στην οποία τονίζει ότι η επέμβαση ήταν πετυχημένη και ο Ουαγκέ θα μείνει εκτός για περίπου εννέα μήνες.

Η ενημέρωση της Μπαρτσελόνα:

«Ο Μούσα Ουαγκέ που αυτή τη σεζόν δανείστηκε στον ΠΑΟΚ, υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στον επιγονατιδικό τένοντα του δεξιού του ποδιού.

Η εγχείρηση πραγματοποιήθηκε από τον γιατρό Ραμόν Κούγκατ υπό την εποπτεία των ιατρών της Μπαρτσελόνα. Επίσης ο Σενεγαλέζος υπέστη και ρήξη του οπίσθιου συνδέσμου και θα υποβληθεί σε συντηρητική θεραπεία. Η διάρκεια της αποθεραπείας του υπολογίζεται σε εννέα μήνες και η αποκατάσταση του θα πραγματοποιηθεί στην Βαρκελώνη».

Νωρίτερα ο ΠΑΟΚ είχε ενημερώσει από την πλευρά του:

«Ο Σενεγαλέζος βρίσκεται ήδη στη Βαρκελώνη και υποβλήθηκε στην πρώτη επέμβαση για την επιδιόρθωση της ζημιάς που υπέστη στον επιγονατιδικό τένοντα.

Μετά από αυτό το χειρουργείο θα ξεκινήσει θεραπείες που θα καθορίσουν πότε θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση για την αντιμετώπιση των υπόλοιπων σημείων που τραυμάτισε στο ματς με τον Άρη»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ