ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα

Την ήττα γνώρισε η ομάδα των Ιωαννίνων από τον ΠΑΟΚ με 3-1 μέσα στους Ζωσιμάδες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέταξε στα σκουπίδια το διπλό που πήρε στη Ν. Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι ήταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη βελτιώθηκαν αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής.

Βελλίδης: Έκανε ένα καλό παιχνίδι με εντυπωσιακές αποκρούσεις όπως αυτή στο 29ο λεπτό στο τετ α τετ με τον Πρίγιοβιτς και την διπλή σωτήρια επέμβαση. Για τα γκολ του ΠΑΟΚ δε φέρει ευθύνει.

Μπουκουβάλας: Ο αριστεροπόδαρος μπακ του ΠΑΣ είχε ν’ αντιμετωπίσει τους Μάτος και Κάμπος, με τους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ να του βάζουν δύσκολα.

Τζημόπουλος: Λίγα πράγματα από τον 32χρονο αμυντικό του ΠΑΣ. Έκανε πολλά λάθη όταν κλήθηκε να βοηθήσει στο μαρκάρισμα του Πρίγιοβιτς

Μπέριος: Στο πρώτο ημίχρονο όπου ο ΠΑΟΚ σημείωσε τα τρία γκολ έδειξε να μη μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του στην άμυνα.

Μιχαήλ: Ένας ακόμα παίκτης του ΠΑΣ που κινήθηκε στην μετριότητα. Τα λάθη που έκανε ήταν πολλά περισσότερα από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή.

Λίλα: Αγωνίστηκε μόλις για 16λεπτά καθώς ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Βιντάλ: Ο Βραζιλιάνος προσπάθησε να βοηθήσει περισσότερο στην κυκλοφορία της μπάλας. Τα κατάφερε για ένα περίπου 10λεπτό, στην συνέχεια έπεσε αγωνιστικά.

Καρανίκας: Ο 20χρονος αμυντικός από την δεξιά πλευρά όπου κινήθηκε έκανε πολλά χιλιόμετρα και ίσως να ήταν από τους λίγους που πάλεψε και στα δύο ημίχρονα.

Γιάκος: Ξεκίνησε μαζί με τον Κόντε στην επίθεση στη συνέχεια πέρασε πίσω από τον Ισπανό φορ, χωρίς να καταφέρει να γίνει απειλητικός.

Γαρουφαλιάς: Στο πρώτο ημίχρονο που είχε και την περισσότερη δουλειά λόγω της πίεσης που ασκούσε ο ΠΑΟΚ, έκανε αρκετά λάθη. Στην επανάληψη βελτίωσε την εικόνα του, αλλά δεν έφτανε αυτό για να αλλάξει ο ΠΑΣ στο χώρο του κέντρου.

Κόντε: Ήταν καλά κλεισμένος από τους αμυντικούς του Δικεφάλου, όμως κατάφερε να σκοράρει στο 71ο λεπτό. Όσες φορές κινήθηκε εκτός μεγάλης περιοχής έκλεψε μπάλες.

Μανθάτης: Καλός χειριστής της μπάλας, πήρε πολλές προσπάθειες ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Σολτάνι: Μπήκε για να βοηθήσει με την εμπειρία του, αλλά κινήθηκε σε ρηχά νερά. Όταν έπαιξε δίπλα στον Κόντε χάθηκε στα ψηλά κορμιά του ΠΑΟΚ.

Τσικάρσκι: Ο Σκοπιανός στην πρώτη εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε καλά στοιχεία και σίγουρα θα βοηθήσει για την συνέχεια του πρωταθλήματος τον Πετράκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ