ΠΑΟΚ : Οι περικοπές ευνοούν τον Λάμπρου

ΠΑΟΚ : Οι περικοπές ευνοούν τον Λάμπρου

Ο 23χρονος εξτρέμ δεν έχει προσαρμοστεί στην Τβέντε και ίσως τον Ιανουάριο να πάρει ευκαιρία από τον Πάμπλο Γκαρσία λόγω των συνθηκών.

Μετά από μία μακρά περίοδο αλόγιστης σπατάλης, η διοίκηση του ΠΑΟΚ περιστέλλει δραστικά τις δαπάνες εδώ και 1,5 χρόνο. Η οριζόντια μείωση του μπάτζετ είναι μονόδρομος για την τήρηση του Financial Fair Play, ενώ και ο Ιβάν Σαββίδης από το μακρινό Ροστόφ έχει περιορίσει τη χρηματοδότηση.

Η κύρια αποστολή του Όλαφ Ρέμπε τον Ιανουάριο είναι να εξοικονομήσει εκατομμύρια ευρώ μέσω της απαλλαγής από τους ακριβοπληρωμένους του ρόστερ. Παίκτες όπως οι Μπίσεσβαρ, Ίνγκασον, Τσόλακ, Βαρέλα κ.α. συγκεντρώνουν πιθανότητες να αποχωρήσουν από την Τούμπα, έστω και με… ξεπούλημα.

Οι ριζικές ανακατατάξεις στο δυναμικό ενδέχεται να ευνοήσουν άλλους. Ειδικά τους μικρούς από την ακαδημία ή δανεικούς, όπως ο Λάζαρος Λάμπρου. Ο 23χρονος εξτρέμ αγωνίζεται με δανεισμό στην Τβέντε, αλλά δεν έχει προσαρμοστεί. Με 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο, αλλά με μόλις 250 λεπτά, ο Λάμπρου θα ήθελε σαν τρελός να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη.

Ένα ενδεχόμενο που φάνταζε δύσκολο το καλοκαίρι, αλλά πλέον μοιάζει πιθανό. Ο Πάμπλο Γκαρσία ανέλαβε την τεχνική ηγεσία με σκοπό να αξιοποιήσει τους νεαρούς Έλληνες και ο Λάμπρου είναι ένας από αυτούς. Ο δανεισμός στην Τβέντε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα διακοπεί στις αρχές Ιανουαρίου και ο Λάμπρου περιμένει το τηλεφώνημα για να φορέσει τα ασπρόμαυρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ