«Άρχισαν ήδη οι συζητήσεις για Βινάγκρε»

«Άρχισαν ήδη οι συζητήσεις για Βινάγκρε»

Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» δίνει πολλές πιθανότητες για συμφωνία μεταξύ Γουλβς, Μπράγκα και Ολυμπιακού για τον Ρούμπεν Βινάγκρε.

Μετά την «O Jogo» και η «A Bola» αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Μπράγκα για τον Ρούμπεν Βινάγκρε. Σε ρεπορτάζ στην κυριακάτικη έκδοση της, η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει ότι «ο Ρούμπεν Βινάγκρε είναι κοντά στην ένταξη του στη Μπράγκα τον Ιανουάριο».

Το δημοσίευμα γράφει ότι ο Βινάγκρε έχει λίγες συμμετοχές με τον Ολυμπιακό και πως δύσκολα θα μείνει στον Πειραιά. Όμως, ο Πορτογάλος δεν θα παίξει για τη Γουλβς και ψάχνει άλλο προορισμό.

Κάπου εδώ έρχεται στο προσκήνιο η Μπράγκα. Ο 21χρονος αριστερός μπακ έχει το προφίλ που ψάχνει η Μπράγκα για τη θέση, η οποία έχει κενό μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Φρανσίσκο Μούρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «η συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Μπράγκα και Γουλβς συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες και οι συζητήσεις έχουν ήδη αρχίσει». Η Μπράγκα ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Βινάγκρε από τη Γουλβς, χωρίς να παρέχονται περαιτέρω πληροφορίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ