Άρης : Τα λένε για μεταγραφές Καρυπίδης, Μάντζιος και Κικερίδης

Άρης : Τα λένε για μεταγραφές Καρυπίδης, Μάντζιος και Κικερίδης

Οι τρεις άντρες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και θα έχουν συνάντηση το επόμενο χρονικό διάστημα αναφορικά με την ενίσχυση των κιτρινόμαυρων.

Ο Άρης πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Στις προθέσεις των ανθρώπων των κιτρινόμαυρων είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα τους με δύο-τρεις ουσιαστικές κινήσεις, ενόψει και του δεύτερου μισού της αγωνιστικής περιόδου.

Οι Θόδωρος Καρυπίδης και Άκης Μάντζιος βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας για το θέμα αυτό. Ακόμα, ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Γιώργος Κικερίδης, παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό υποψηφίους μεταγραφικούς στόχους, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι τρεις άντρες αναμένεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να έχουν συνάντηση, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης. Ακόμα, στις αρχές του νέου έτους οι κιτρινόμαυροι θα έχουν ραντεβού και με τον εκπρόσωπο του Λούκας Σάσα, Λέο Κορνατσίνι, αναφορικά με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο μέσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ