Ο Κουλούρης προτάθηκε στον Ολυμπιακό – Φεύγει από την Τουλούζ ο 24χρονος φορ

Ο Κουλούρης προτάθηκε στον Ολυμπιακό – Φεύγει από την Τουλούζ ο 24χρονος φορ

Ο Ευθύμης Κουλούρης τέθηκε στα υπόψη του Ολυμπιακού για την επίθεση, για την περίπτωση που ο Χασάν δεν θα είναι έτοιμος να βοηθήσει σύντομα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξήγησε πριν από λίγες ημέρες ότι εάν ο Αχμέντ Χασάν δεν είναι 100% έτοιμος και δεν πάρει σύντομα το ΟΚ από τους γιατρούς, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού. Τα νέα για την πορεία της υγείας του Χασάν είναι καλά, αλλά έως ότου βγουν τα τελικά αποτελέσματα, οι Ερυθρόλευκοι παραμένουν σε εγρήγορση. Με αποτέλεσμα τα ονόματα να προκύπτουν διαρκώς. Ένα εξ αυτών, ο Ευθύμης Κουλούρης…

Ο 24χρονος (06/03/1996) πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέεται με τον Ολυμπιακό, καθώς το ίδιο είχε συμβεί  και το καλοκαίρι. Τώρα, όμως, το όνομά του έπεσε πάλι στο τραπέζι των Πειραιωτών, ως πρόταση από τον ατζέντη του και η περίπτωσή του μπήκε στη λίστα. Ως μία πιθανή λύση, εάν παραστεί ανάγκη.

Ο Κουλούρης δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού στην Τουλούζ, με αποτέλεσμα να επιθυμεί να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα, η οποία είχε πληρώσει 3.500.000 € για να τον αγοράσει το καλοκαίρι του 2019 από τον ΠΑΟΚ. Την ίδια χρονιά που είχε πραγματοποιήσει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, έχοντας 25 γκολ και 5 ασίστ σε 35 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που αγωνίζεται για την Τουλούζ, ο Κουλούρης έχει 34 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας. Δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και από τη στιγμή που η γαλλική ομάδα υποβιβάστηκε, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα. Με αποτέλεσμα η αποχώρηση να είναι μονόδρομος.

Το όνομα του Κουλούρη τέθηκε στα υπόψη του Ολυμπιακού πριν από λίγες ημέρες, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι οι Πειραιώτες μπορεί να ασχοληθούν με σέντερ φορ. Με την περίπτωσή του να μην περνάει απαρατήρητη, καθώς πρόκειται για Ελληνα, που έχει καλή επαφή με τα δίχτυα, σε καλή ηλικία και κρίνεται ως μια αξιοπρεπής λύσης για αναπληρωματικός σέντερ φορ. Χωρίς, ωστόσο, μέχρι στιγμής να έχει προκύψει κάποια εξέλιξη επί του θέματος. Και καμία επαφή από τους Ερυθρόλευκους προς τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ