Λαμκέλ Ζε : Έρχεται για να βρει ξανά τον… μέντορα του! (vid)

Λαμκέλ Ζε : Έρχεται για να βρει ξανά τον… μέντορα του! (vid)

Ο Παναθηναϊκός κινείται για τον εξτρέμ της Άντβερπ Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε και to10.gr μικρή αναδρομή της καριέρας του 24χρονου Καμερουνέζου. που έχει δουλέψει και στο παρελθόν με τον Λάζλο Μπόλονι και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Στα «ραντάρ» του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα του Λάζλο Μπόλονι φέρεται να βρίσκεται ο 24χρονος εξτρέμ της Άντβερπ, Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε. Σύμφωνα με Μέσο του Βελγίου, το «τριφύλλι» έχει ψηλά στη μεταγραφική του λίστα τον Καμερουνέζο ακραίο επιθετικό, καθώς ο Λάζλο Μπόλονι τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους συνύπαρξη στην Άντβερπ και τρέφει μεγάλη εκτίμηση προς τον Λαμκέλ Ζε.

Γέννημα θρέμμα παιδί της Λιλ… 

Γεννημένος στις 17 Σεπτεμβρίου του 1996, με ύψος 1.92! Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τα τμήματα υποδομής της Λιλ. Στα 18 του κατάφερε να προβιβαστεί στη δεύτερη ομάδα της Λιλ προερχόμενος από την Κ17.

Αγωνίστηκε 6 φορές με τη δεύτερη ομάδα της Λιλ, κλείνοντας τη σεζόν μάλιστα και με ένα γκολ. Το καλοκαίρι του 2016, μετά από κοινή απόφαση ο Λακμέλ Ζε αποχώρησε από τον σύλλογο στον οποίο «γεννήθηκε» ποδοσφαιρικά, μένοντας ωστόσο στα ίδια εδάφη…

Το 2016 ο Λαμκέλ Ζε μετακόμισε στην επίσης γαλλική Σαμουά Νιορταί. Εκεί κατάφερε να ξεδιπλώσει τις επιθετικές του αρετές, καθώς σε 59 συμμετοχές με τον γαλλικό σύλλογο σημείωσε 10 γκολ και «σέρβιρε» άλλα 3. Έμεινε μέχρι και το καλοκαίρι του 2018, πριν πάρει μεταγραφή λίγο πιο δίπλα… και συγκεκριμένα στην Άντβερπ.

Ο Μπόλονι βρήκε το «κουμπί» του

Είναι γνωστό πως ο Λαμκέλ Ζε έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Λάζλο Μπόλονι, στην Άντβερπ στην οποία ανήκει και τώρα ο Καμερουνέζος. Ο Μπόλονι έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 24χρονο για την ταχύτητα, την ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και την τεχνική του και μπορεί οι δυο τους να συναντηθούν ξανά στην Ελλάδα.

Ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε να βγάλει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του 24χρονου, καθώς στην πρώτη του σεζόν στο βελγικό πρωτάθλημα, ο Λαμκέλ Ζε κατάφερε να γράψει μερικά αξιοσημείωτα νούμερα, φορώντας τη φανέλα της Άντβερπ. Υπό τις οδηγίες του προπονητή του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2018/19, ο Καμερουνέζος είχε 4 γκολ και 4 ασίστ σε 29 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ακόμη καλύτερα ήταν τα νούμερα του της περασμένης σεζόν. Σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις κατάφερε να σκοράρει 7 γκολ και να «σερβίρει» άλλα τέσσερα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Μάλιστα την ίδια χρονιά κατάφερε να κληθεί για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα του Καμερούν κάνοντας και το επίσημο ντεμπούτο του με την πατρίδα του.

Ήταν από τους παίκτες που έλαμψαν με τον νυν προπονητή του τριφυλλιού, Λάζλο Μπόλονι, στην βελγική ομάδα ωστόσο λίγο μετά την έναρξη της σεζόν έχασε τη θέση του βασικού, με τον Παναθηναϊκό να είναι πολύ «ζεστός» στην υπόθεση, όπως προκύπτει από το δημοσίευμα του Walfoot.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του στο παρακάτω βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ