Γλουσάκοφ : «Και γω τί να κάνω που απολύθηκε ο Καρέρα;»

Γλουσάκοφ : «Και γω τί να κάνω που απολύθηκε ο Καρέρα;»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Μάσιμο Καρέρα στη Σπαρτάκ Μόσχας, Ντένις Γλουσάκοφ, δεν στεναχωρήθηκε και ιδιαίτερα που ο Ιταλός, με τον οποίο είχε έρθει σε κόντρα στο παρελθόν, έφυγε από την ΑΕΚ.

Ο Μάσιμο Καρέρα αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ και το γεγονός αυτό κλήθηκε να σχολιάσει ο πρώην μέσος της Σπάρτακ Μόσχας, Ντένις Γλουσάκοφ, ο οποίος επί ημερών του Ιταλού τεχνικού στην ομάδα, είχε έρθει σε ρήξη με μαζί του.

Μάλιστα τότε ήταν και αρχηγός της Σπαρτάκ αλλά με εντολή του Καρέρα έκανε προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα του ρωσικού συλλόγου. Πλέον ο Γλουσάκοφ αγωνίζεται στη Χίμκι και σε δηλώσεις του δεν έδειξε να στεναχωριέται και ιδιαίτερα με τα νέα που έμαθε.

Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν παρακολουθώ πως πάει στην καριέρα και τη ζωή του. Το μαθαίνω από εσάς ότι απολύθηκε. Δεν καταλαβαίνω, τι πρέπει να κάνω τώρα εγώ; Έχω πει τα πάντα για το τι έγινε τότε μεταξύ μας. Του εύχομαι καλή επιτυχία στην καριέρα του, σε όποιο σύλλογο και να συνεχίσει. Εγώ περνάω υπέροχα στην Χίμκι, δεν σκέφτομαι τώρα αν θα συνεργαστώ ξανά μαζί του, στην καριέρα μου ή στην ζωή γενικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ