Κοιτάζει Χότσκο ο Παναθηναϊκός

Κοιτάζει Χότσκο ο Παναθηναϊκός

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Ντιντιέ Χότσκο, που αγωνίζεται στη Μουσκρόν.

Ο Παναθηναϊκός εκτός από τη μεταγραφή του εξτρέμ βρίσκεται σε αναζήτηση και ενός κεντρικού χαφ θα δώσει ανάσες και βοήθειες στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Εκτός λοιπόν από τον Λαμκέλ Ζε, ο Λάζλο Μπόλονι και ο Πιερ Ντρεοσί κοιτάζουν στη βελγική αγορά ακόμη μια περίπτωση ποδοσφαιριστή.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης που ενδιαφέρει τους πράσινουςνείναι ο Ντένι Χότσκο που αγωνίζεται στην Εξέλ Μουσκρόν. Για τον ποδοσφαιριστή έχουν εικόνα τόσο ο Λάζλο Μπόλονι όσο ο Πιερ Ντρεοσί. Και οι δύο έχουνε του βελγικού ποδοσφαίρου και δεδομένα είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο γνωρίζουν. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν βλέπει την περίπτωση του και δεν αποκλείεται να κινηθεί για να τον κάνει δικό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χότσκο είναι 26 ετών, γεννημένος στις 22 Απριλίου του 1994 και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ. Με τη βελγική ομάδα έχει αγωνιστεί φέτος 16 φορές χωρίς να έχει πετύχει κάποιο γκολ ή ασίστ. Ο Μαυροβούνιο διεθνής ξεκίνησε την καριέρα του από την Λόβτσεν στην οποία κατέγραψε 26 συμμετοχές και το 2013 μετακόμισε στην Μπούντουσνοστ.

Στη Μπούντουσνοστ έπαιξε για μία τετραετία και σημείωσε 9 γκολ και 3 συμμετοχές σε 137 αγώνες. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Φαμαλικάο όπου παρέμεινε τρία χρόνια και έπαιξε σε 67 αγώνες, έχοντας 1 γκολ και 3 ασίστ. Στη βελγική ομάδα πήγε στις 28 Ιουνίου του 2019 και μέχρι στιγμής έχει 40 συμμετοχές.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ