Οι τάσεις φυγής του Χότσκο από τη Μουσκρόν

Οι τάσεις φυγής του Χότσκο από τη Μουσκρόν

Ο 24χρονος Μαυροβούνιος χαφ που έχει τσεκάρει ο Μπόλονι για τον Παναθηναϊκό, έχει λόγο που ψάχνεται.

Ο Ντάνι Χότσκο είναι ένας χαφ ο οποίος έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Λάζλο Μπόλονι. Όμως, ο Μαυροβούνιος δεν είναι ελεύθερος και έχει συμβόλαιο με τη Μουσκρόν μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Μάλιστα, μέχρι πρότινος ο Χότσκο ήταν βασικός και αναντικατάστατος.

Ωστόσο, μεσολάβησε ένα γεγονός που προκάλεσε τάσεις φυγής στον Χότσκο: η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Μουσκρόν. Στις 20 Οκτωβρίου ανέλαβε ο Πορτογάλος Χόρχε Σιμάο, ο οποίος ναι μεν δεν παρόπλισε τον 26χρονο μέσο, αλλά άρχισε να τον αφήσει στον πάγκο ή εκτός αποστολής σε μία περίπτωση.

Σε συνδυασμό με τις ανακατατάξεις που επίκεινται στο ρόστερ της Μουσκρόν τον Ιανουάριο, ο Χότσκο ανησυχεί σοβαρά για τη θέση του. Για αυτό, μετά από μία συζήτηση που είχε με τον Σιμάο, αναλογίζεται τις προοπτικές του σε άλλη ομάδα.

Επειδή πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ταιριάζει σε αυτό που θέλει ο Μπόλονι, ο Ρουμάνος τον έχει στη λίστα του. Ήδη, έχει ζητήσει από τον Πιερ Ντρεοσί να μάθει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και να διερευνήσει εάν υπάρχει περιθώριο για συμφωνία. Για την ώρα, δεν υφίσταται κάτι περισσότερο για τον Χότσκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ