ΑΕΚ : Νέα σενάρια για Λουίς Πέρεθ

ΑΕΚ : Νέα σενάρια για Λουίς Πέρεθ

Στην Ισπανία αναφέρουν ότι η ΑΕΚ έχει βάλει και πάλι στο στόχαστρό της τον δεξιό μπακ της Βαγιαδολίδ, Λουίς Πέρεθ.

Η ΑΕΚ με την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και την αντικατάσταση του Ίλια Ίβιτς από τον Παναγιώτη Κονέ βάζει μπροστά και το μεταγραφικό της πλάνο ενόψει Ιανουαρίου, προκειμένου να ενισχυθεί για να κυνηγήσει το πρωτάθλημα στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός θα αξιολογήσει το ρόστερ της ομάδας και θα αποφασίσει που χρειάζεται ενίσχυση, με το δεδομένο ως τώρα να φαίνεται πως η ΑΕΚ θα κινηθεί για δεξιό μπακ.

Ένας από τους παίκτες που αρέσει στην ΑΕΚ είναι ο Λουίς Πέρεθ που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Ένωση, χωρίς όμως να προχωρήσει η περίπτωση του. Ο 25χρονος δεξιός μπακ επανήλθε λοιπόν στο προσκήνιο και στην Ισπανία γράφουν ότι ενδιαφέρει την ΑΕΚ που δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο. Ο Πέρεθ αγωνίζεται πλέον στη Βαγιαδολίδ και μετράει τη φετινή σεζόν 8 εμφανίσεις, με τους Ισπανούς να επιμένουν ότι η Ένωση παρακολουθεί στενά τον παίκτη, με σκοπό να κινηθεί για εκείνον, αν δώσει το τελικό «ΟΚ» και ο Χιμένεθ. Αξίζει να σημειωθεί πως τον παίκτη κοιτάζει και η πρώην ομάδα του η Τενερίφη, ενώ δεν θα είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που πιθανόν να αποχωρήσει από τη Βαγιαδολίδ.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: «Είναι πολλοί οι παίκτες που ενδεχομένως να φύγουν από τη Βαγιαδολίδ αυτό τον χειμώνα. Ένας από αυτούς είναι και ο δεξιός μπακ Λουίς Πέρεθ, για τον οποίο ήδη δύο ομάδες έχουν ρωτήσει για τον δανεισμό του. Η Τενερίφη και η ΑΕΚ έχουν κινηθεί ώστε να αποκτήσουν πληροφορίες από τη Βαγιαδολίδ και τον ίδιο τον παίκτη. Έτσι όλα δείχνουν ότι ο Πέρεθ θα αποχωρήσει προκειμένου να αναζητήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Επίσης επισημαίνεται πως μπορεί να ενδιαφέρεται και άλλη ομάδα για τον Πέρεθ», αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «pucelafichajes».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ