Με θερμαινόμενο χλοοτάπητα το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Με θερμαινόμενο χλοοτάπητα το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας θα διαθέτει θερμαινόμενο γκαζόν. Στόχος να ολοκληρωθούν και τα έργα στα Σπάτα μέσα στη νέα χρονιά.

Το 2021 θα είναι χρονιά ορόσημο για τον «κιτρινόμαυρο» οργανισμό, με την ΑΕΚ να επιστρέφει στο σπίτι της.

Οι άνθρωποι της Ενωσης εργάζονται πυρετωδώς για όλα τα θέματα που αφορούν το νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια και έχουν ήδη παραγγελθεί τα πιο σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για τον χλοοτάπητα της Αγιά Σοφιάς, ειδικά καλύμματα αλλά και οι λάμπες συντήρησης που αντικαθιστούν τον ηλιακό φωτισμό.

Να σημειωθεί, πως ως προς τον χλοοτάπητα του νέου γηπέδου, έχει ήδη γίνει η σχετική προεργασία για την παραγγελία αλλά και για την κατασκευή όλων των υποδομών. Η Αγιά Σοφιά θα διαθέτει θερμαινόμενο γκαζόν, δηλαδή την υποδομή κάτω από το χόρτο που θα δημιουργεί την κατάλληλη θερμοκρασία ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Ενώ, όσον αφορά την πτυσσόμενη εξέδρα, χωρητικότητας 120 θεατών, θα είναι σαν τις υπόλοιπες εξέδρες χωρίς καμιά διαφορά. Απλώς το κομμάτι αυτό εκτός αγώνων θα σηκώνεται, αποκλειστικά για να περνούν από κει τα μηχανήματα για την προστασία και την συντήρηση του χλοοτάπητα.

Τι γίνεται με τα Σπάτα

Βεβαίως, το 2021 είναι σημαντικό για την ΑΕΚ και σε ένα άλλο κομμάτι. Οι εργασίες… τρέχουν και στα Σπάτα, με την ΑΕΚ να δίνει συνέχεια στην επέκταση του προπονητικού.

Μέσα στη νέα χρονιά, θα κορυφωθούν και αναμένεται σε μεγάλο βαθμό να ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες επέκτασης του προπονητικού κέντρου της ομάδας στα Σπάτα, με την κατασκευή του γηπέδου που θα μπορεί να είναι αυτόνομη έδρα (η δεύτερη) για την ΑΕΚ με κερκίδες και χωρητικότητα που μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 5.000 θέσεις.

Στόχος των ανθρώπων του Δικεφάλου, είναι μέσα στην επόμενη χρονιά να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί όλη η δουλειά για τον πλήρη εκσυγχρονισμό των «κιτρινόμαυρων» υποδομών με γήπεδο, ολοκληρωμένο προπονητικό και ιδιόκτητα γραφεία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ