Βράνιες : «Δεν επιστρέφω στην ΑΕΚ, ρωτήστε το κλαμπ γιατί» (pics)

Βράνιες : «Δεν επιστρέφω στην ΑΕΚ, ρωτήστε το κλαμπ γιατί» (pics)

Ο Βόσνιος έπαιξε το παιχνίδι των ερωτήσεων στο instagram και στην ερώτηση εάν θα επιστρέψει απάντησε κατηγορηματικά «όχι», ενώ όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που δεν θα φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα, απάντησε: «ρωτήστε την ΑΕΚ».

Την αγάπη του για την ΑΕΚ εξέφρασε για μια ακόμα φορά ο Ογκνιεν Βράνιες, με τον Βόσνιο αμυντικό πάντως να ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να γυρίσει στην Ενωση.

Ο έμπειρος άσος έπαιξε το παιχνίδι των ερωτήσεων στο instagram και στην ερώτηση εάν θα επιστρέψει απάντησε κατηγορηματικά «όχι», ενώ όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που δεν θα φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα, απάντησε: «ρωτήστε την ΑΕΚ». Οι απαντήσεις του 31χρονου κεντρικού αμυντικού μπορεί να ήταν μονολεκτικές, ωστόσο, κατάφερε να πάρει στα μηνύματα που ήθελε μέσω των απαντήσεων του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ογκνιεν Βράνιες ρωτήθηκε για τους Μάσιμο Καρέρα και Μανόλο Χιμένεθ, με τον Βόσνιο σέντερ μπακ να απαντάει ότι συμπαθεί και τους δύο, ενώ στην ερώτηση ΑΕΚ ή Αντερλεχτ, απάντησε αμέσως ότι προτιμάει την Ενωση.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ