Γιακουμάκης : «Το κρισιμότερο και σημαντικότερο γκολ της καριέρας μου»

Γιακουμάκης : «Το κρισιμότερο και σημαντικότερο γκολ της καριέρας μου»

Τη μεγάλη σημασία του τέρματος που πέτυχε και έκρινε το ντέρμπι του Ολυμπιακό με την ΑΕΚ, τόνισε ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πέτυχε το νικητήριο γκολ της ΑΕΚ στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας επιθετικός της Ένωσης τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Ώρα των Σπορ, τη σημασία του συγκεκριμένου τέρματος χαρακτηρίζοντάς το, το πιο κρίσιμο και συνάμα το πιο σημαντικό που έχει πετύχει στην καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ήρωας της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Σίγουρα ήταν το κρισιμότερο και σημαντικότερο γκολ της καριέρας μου, που με βοηθάει πολύ ψυχολογικά να εμφανιστώ ακόμη καλύτερος στη συνέχεια. Εύχομαι στο τέλος της σεζόν να αποκτήσει τεράστια σημασία και να αποδειχθεί χρυσό, έχοντας χαρίσει στην ΑΕΚ τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Όσο για το αν έχει κι άλλα γκολ για την συνέχεια, ο επιθετικός της Ένωσης είπε: «Δική μου δουλειά είναι να σκοράρω. Η θέση μου είναι επιθετικός και κρίνομαι από τα γκολ που βάζω, ή δεν βάζω. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να συνεχίσω να στέλνω την μπάλα στα δίχτυα. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Στην κάβα υπάρχουν πάντα γκολ και για τα παιχνίδια που έρχονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ