Τα δίνει όλα για Κροβίνοβιτς ο ΠΑΟΚ (vids)

Τα δίνει όλα για Κροβίνοβιτς ο ΠΑΟΚ (vids)

Ο Φιλίπ Κροβίνοβιτς, που είχε απασχολήσει και την ΑΕΚ στο παρελθόν, αποτελεί την πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ για τη μεσαία γραμμή.

Στο στόχαστρο της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία είναι ο Φιλίπ Κροβίνοβιτς. Για την ακρίβεια, ο Κροάτης μέσος αποτελεί την πρώτη επιλογή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ!

Αρχικά, φαινόταν πως δύσκολα θα μπορούσε να προχωρήσει η μεταγραφή του Κροβίνοβιτς από τη Γουέστ Μπρομ στον «Δικέφαλο του Βορρά». Ωστόσο, τα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί. «Σύμμαχοι» του ΠΑΟΚ είναι η αγγλική ομάδα και η… Μπενφίκα.

Το καλοκαίρι του 2020, ο ΠΑΟΚ ήθελε και πάλι τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο μία σειρά από εμπόδια απέτρεψαν την πραγματοποίηση της μεταγραφής. Μία η ρήτρα αγοράς που ζητούσε η Μπενφίκα και έφτανε τα 6 εκατομμύρια ευρώ, μία η παρουσία του Σλάβεν Μπίλιτς στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ, μία η πολύ καλή παρουσία του Κροβίνοβιτς στην Championship (40 συμμετοχές, 3 γκολ, 4 ασίστ), στάθηκαν τροχοπέδη στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων για τον ΠΑΟΚ

Η αποχώρηση του Μπίλιτς από τη Γουέστ Μπρομ όμως, αλλάζει τα δεδομένα. Ο Σαμ Αλαρντάις, που έχει αναλάβει πλέον την τεχνική ηγεσία της ομάδας, δεν έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Κροβίνοβιτς. Και στον ποδοσφαιριστή έχει γίνει γνωστό πως αν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, τότε δεν πρόκειται να του βάλουν κανένα εμπόδιο και θα τον αφήσουν να φύγει. Ενώ πριν μερικούς μήνες αυτό δεν ίσχυε!

Την ίδια στάση κρατάει και η Μπενφίκα. Από εκεί και πέρα, ο Κροβίνοβιτς θέλει να πάει σε μία ομάδα όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής. Και στη Γουέστ Μπρομ αυτή τη στιγμή δεν παίζει όσο θα ήθελε. Συνεπώς, είναι θετικός σε μία ενδεχόμενη αποχώρησή του από την Premier League.

Το συμπέρασμα που βγαίνει λοιπόν, είναι ότι ο ίδιος ο Κροβίνοβιτς θα αποφασίσει αν θέλει να πάει στον ΠΑΟΚ ή να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα. Και τα οικονομικά δεδομένα πλέον είναι διαφορετικά, καθώς αν προχωρήσει ο δανεισμός του παίκτη στον ΠΑΟΚ τότε αυτός αναμένεται να κοστίσει κάτω από μισό εκατομμύριο ευρώ. Αυτά είναι και τα χρήματα που χρειάζονται για να καλυφθεί η Μπενφίκα για το συμβόλαιο του επόμενου εξαμήνου. Βεβαίως παραμένει άγνωστο αν θα πέσουν οι απαιτήσεις των «αετών» για τα 6 εκατομμύρια ευρώ του buy-out.

Ο Όλαφ Ρέμπε, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη και του Πάμπλο Γκαρσία, έχει ήδη αρχίσει εντατικές επαφές με τον Πορτογάλο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Η υπόθεση προχωρά καλά για τον ΠΑΟΚ και ίσως υπάρξουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες…

Υπενθυμίζουμε, πως ο Κροβίνοβιτς ήταν ένας παίκτης που απασχόλησε έντονα και την ΑΕΚ στο παρελθόν, αλλά δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ