Παναθηναϊκός : Τα είπε με Μπουζούκη – Εμμανουηλίδη ο Ντρεοσί

Παναθηναϊκός : Τα είπε με Μπουζούκη – Εμμανουηλίδη ο Ντρεοσί

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ εξήγησε στους δύο νεαρούς Έλληνες το σκεπτικό του για το μέλλον τους στον Παναθηναϊκό.

Δύο κύκλους επαφών με τους νεαρούς του ρόστερ είχε στη διάρκεια της εβδομάδας ο Πιερ Ντρεοσί. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ κατέθεσε τις τελικές προτάσεις του σε όσους λήγουν τα συμβόλαια τους (Ζαγαρίτης, Χριστογεώργος, Ξενόπουλος, Καμπετσής, Καραγιάννης), ενώ στους υπόλοιπους ανέλυσε το σκεπτικό για την αξιοποίηση τους.

Σχεδόν όλοι οι μικροί (ηλικιακά) είχαν ακούσει ή διαβάσει διαφορά για τις προθέσεις του Γάλλου και ήταν ενθαρρυντικό να μάθουν από τον ίδιο τι μέλλει γενέσθαι. Ειδικά οι Γιάννης Μπουζούκης και Γιάννης Εμμανουηλίδης, οι οποίοι δεν έχουν παίξει πολύ με τον Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ντρεοσί επισήμανε στον Μπουζούκη και στον Εμμανουλίδη ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στην transfer-list του. Αυτό σημαίνει πως ισχύει ότι και για τους υπόλοιπους του ρόστερ: εάν έρθει κάποια πρόταση από ομάδα, θα εξεταστεί σε συνεννόηση με την πλευρά του παίκτη.

Ο Γάλλος παράγοντας ανέφερε πως πιστεύει στο ταλέντο των δύο νεαρών και εκτιμά πως έχουν μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Ωστόσο, ο Ντρεοσί πρόσθεσε ότι πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά, για να βελτιωθούν και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Λάζλο Μπόλονι.

Σύμφωνα με τον Ντρεοσί, ο Ρουμάνος θα δώσει ευκαιρίες σε Μπουζούκη και Εμμανουηλίδη, αλλά και αυτοί πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση για να τις αξιοποιήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ