«Απαιτείται η έγκριση της Μπενφίκα για να πάει ο Κροβίνοβιτς στον ΠΑΟΚ»

«Απαιτείται η έγκριση της Μπενφίκα για να πάει ο Κροβίνοβιτς στον ΠΑΟΚ»

Η πορτογαλική «Record» αναφέρει σε δημοσίευμά της πως για να υπάρξει συμφωνία και να πάει στον ΠΑΟΚ ο Φιλίπ Κροβίνοβιτς, χρειάζεται πρώτα η έγκριση της Μπενφίκα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του παίκτη.

Δημοσιεύματα στον πορτογαλικό Τύπο αρχίζουν και ασχολούνται με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Φιλίπ Κροβίνοβιτς.

To10.gr σας παρουσίασε σήμερα Σάββατο (2/1) όλα τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί σε σχέση με αυτή την υπόθεση. Τώρα, η πορτογαλική «Record», αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι προφανώς χρειάζεται πρώτα η έγκριση της Μπενφίκα για να συμβεί το οτιδήποτε, ενώ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και τις επαφές της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού.

Ο Κροβίνοβιτς ανήκει στους «Αετούς» της Λισαβόνας και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023. Αυτή τη στιγμή ο Κροάτης μέσος αγωνίζεται ως δανεικός στη Γουέστ Μπρομ, αλλά ο προπονητής Σαμ Αλαρντάις είναι πρόθυμος να τον αφήσει να φύγει καθώς δεν τον υπολογίζει.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «Record» στο δημοσίευμά της:

«Ο Φίλιπ Κροβίνοβιτς θα μπορούσε να εγκαταλείψει την Γουέστ Μπρομ για να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε επαφή με τον Κροάτη μέσο για να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού. Ο Κροβίνοβιτς θέλει να φύγει από την ομάδα της Premier League αφού έχει παίξει μόνο σε έντεκα παιχνίδια από την αρχή της σεζόν.

Ο προπονητής Σαμ Αλαρντάις είναι πρόθυμος να τον αφήσει να φύγει, εφόσον ο Κροάτης δηλώσει επίσημα αυτή την επιθυμία Ωστόσο για να κλείσει η συμφωνία απαιτείται η έγκριση της Μπενφίκα, με την οποία ο 25χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ