ΠΑΟΚ : Είπε το «ναι» ο Κροβίνοβιτς

ΠΑΟΚ : Είπε το «ναι» ο Κροβίνοβιτς

Ο Φίλιπ Κροβίνοβιτς απάντησε θετικά στον Όλαφ Ρέμπε για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και το μόνο που απομένει είναι οι τελικές επαφές με την Μπενφίκα για να κλείσει το deal.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νέα απώλεια βαθμών κόντρα στην ΑΕΛ (1-1) στο Αλκαζάρ φουλάρει για τη μεταγραφική του ενίσχυση, με την περίπτωση που απασχολεί περισσότερο να μην είναι άλλη από του Φίλιπ Κροβίνοβιτς. Ο 25χρονος μέσος θεωρείται ο ιδανικός για τη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου του βορρά και ο Όλαφ Ρέμπε έχει κινήσει τα νήματα προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να φορέσει τα ασπρόμαυρα.

Ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είχε συνεχείς επαφές με την πλευρά του Κροβίνοβιτς και ο Κροάτης συμφώνησε σε όλα, με αποτέλεσμα να προβάρει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μετά τη συμφωνία στους προσωπικούς του όρους με τον ΠΑΟΚ, απομένουν μόνο οι τελικές διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα, έτσι ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Δικέφαλο του βορρά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κροάτης χαφ ανήκει στην Μπενφίκα, με τους Λουζιτανούς να τον έχουν παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στην αγγλική Γουέστ Μπρόμιτς, ενώ το συμβόλαιο του με την Μπενφίκα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Οι αετοί όμως θέλουν να τον «ξεφορτωθούν» και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ