Τάτσης : «Ο Σφιντέρσκι εκβίασε το πέναλτι»

Τάτσης : «Ο Σφιντέρσκι εκβίασε το πέναλτι»

Στη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Σφιντέρσκι στάθηκε ο προπονητής της Λάρισας, μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ.

Καθόλου σύμφωνος με τον απόφαση του διαιτητή να καταλογίσει πέναλτι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ, δεν ήταν ο προπονητής της ομάδας της Λάρισας, Γιάννης Τάτσης. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στη φάση του 96ου λεπτού και δήλωσε πως ο Σφιντέρσκι εκβίασε το πέναλτι, με το οποίο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Αφήσαμε το ματς με μια πίκρα, γιατί όταν το παιχνίδι φτάνει στα τελευταία δευτερόλεπτά και δέχεσαι γκολ με πέναλτι, η λέξη που χαρακτηρίζει αυτό που νιώθουμε είναι η πίκρα. Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο μετά».

Για το αν ήταν πέναλτι η φάση του Σφιντέρσκι:

«Εσείς τι λέτε; Δεν θέλω να σταθώ εκεί, δεν ελέγχθηκε κιόλας πολύ η φάση. Δεν ελέγχθηκε και ο παίκτης ο οποίος έφυγε από το γήπεδο και άργησε να μπει. Έχουμε δει φάσεις που πάνε στο VAR και για πολύ πίσω. Ο ποδοσφαιριστής πηγαίνει στην μπάλα, εκβιάζει την φάση και παίρνει το πέναλτι. Δεν βγήκα για να κάνω τον υπεύθυνο της διαιτησίας. Δεν θέλω να στέκομαι πολύ ώρα σε τέτοια κομμάτια».

Για το αν είναι δίκαιη η ισοπαλία:

«Την θεωρώ δίκαιη. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, επειδή η ισοφάριση έγινε στο τέλος θα μπορούσαμε να είμαστε οι νικητές. Από την άλλη και ο ΠΑΟΚ δημιούργησε πολλές προϋποθέσεις για γκολ ειδικά στο πρώτο μέρος. Και εμείς στον Παναιτωλικό είχαμε 17 τελικές και χάσαμε 2-1».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ