Ξεκάθαρο μήνυμα από Χιμένεθ : «Αν κάποιος παίκτης λειτουργεί εγωιστικά, τότε θα βγαίνει εκτός ομάδας»

Ξεκάθαρο μήνυμα από Χιμένεθ : «Αν κάποιος παίκτης λειτουργεί εγωιστικά, τότε θα βγαίνει εκτός ομάδας»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ, με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό να αναφέρεται στον Τσιντώτα, αλλά και στους... εγωισμούς.

Μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες έστειλε με τη σημερινή του συνέντευξη ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους, πως αν βρεθεί παίκτης που λειτουργεί εγωιστικά, τότε αυτόματα θα τεθεί εκτός ομάδας.

Παράλληλα, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός αναφέρθηκε στον Παναγιώτη Τσιντώτα, εκφράζοντας την απόλυτη στήριξη του προς το πρόσωπό του Έλληνα τερματοφύλακα, ενώ επεσήμανε πως πολλοί «κιτρινόμαυροι» παίκτες δε βρέθηκαν σε καλή μέρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο κόουτς της Ένωσης, ενόψει και της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ:

Για την εικόνα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό: «Δεν χρειάζεται να λέμε ότι έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά πρέπει να παίζουν καλά αυτοί οι ποδοσφαιριστές και να είμαστε στον αγωνιστικό χώρο ένα γκρουπ και όχι ο καθένας μόνος του», ενώ τόνισε πως πρέπει «στο γήπεδο να εμφανιστεί ένα γκρουπ παικτών που λειτουργούν όλοι μαζί, όπως και στις τρεις προηγούμενες θητείες του, κάτι που μέχρι τώρα η ΑΕΚ δεν έχει δείξει».

Ο Μανόλο Χιμένεθ πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αν ανακαλύψω έναν παίκτη να λειτουργεί εγωιστικά τότε θα βγει αμέσως από την ομάδα».

Για την κριτική που ασκείται στους παίκτες της ΑΕΚ και τον Παναγιώτη Τσιντώτα: «Έχει τον απόλυτο σεβασμό μου και τη στήριξή μου, αλλά στο ματς με τον Ολυμπιακό όπως και κάποιοι άλλοι συμπαίκτες του δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να τον αξιολογούμε και να πρέπει να σκεφτούμε αν είναι προτιμότερο να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί ή να του δώσουμε μία ακόμα ευκαιρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ