ΠΑΟΚ : Στο Περιστέρι με Κρμέντσικ – Ουάρντα

ΠΑΟΚ : Στο Περιστέρι με Κρμέντσικ – Ουάρντα

Με τους Αμρ Ουάρντα και Μάικλ Κρμέντσικ θα βρεθεί στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, χωρίς ωστόσο να είναι εγγυημένη η συμμετοχή τους...

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο βρίσκονται τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου του Βορρά, Αμρ Ουάρντα και Μάικλ Κρμέντσικ. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψουν κανονικά στο Περιστέρι με την αποστολή των «ασπρόμαυρων», ωστόσο βρίσκονται σε αναμονή, καθώς θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, μόνο εάν γίνουν εγκαίρως οι εκδόσεις των δελτίων τους.

Κανονικά στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία θα βρίσκεται ο Λάζαρος Λάμπρου, ενώ ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (06.01) περιελάμβανε δουλειά σε όλους τους τομείς. Αρχικά είχαμε ενεργοποίηση με δρομικές ασκήσεις κι ασκήσεις αντίδρασης. Στη συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι σε μικρό χώρο, ενώ στο φινάλε είχαμε μαθήματα τακτικής και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να επιστρέψει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι για πρώτη φορά στη διάθεση του τεχνικού τιμ, ενώ οι Ουάρντα , Κρμέντσικ βρίσκονται εν αναμονή της έκδοσης των δελτίων τους, ωστόσο θα ταξιδέψουν με την ομάδα στην Αθήνα κι αν οι διαδικασίες ολοκληρωθούν εγκαίρως θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Βιεϊρίνια , Ροντρίγκο , Ίνγκασον , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Γιαννούλης , Περέιρα , Εσίτι , Ντόουγκλας , Νινούα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Μουργκ , Λάμπρου , Ουάρντα , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Τσόλακ , Κρμέντσικ .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ