Σνάουτσνερ : «Θα δώσουν λύσεις οι μεταγραφές»

Σνάουτσνερ : «Θα δώσουν λύσεις οι μεταγραφές»

Ο συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο αλλά και τις βοήθειες που περιμένει η ομάδα από τις νέες προσθήκες.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι οι νέες προσθήκες θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το τι δεν πήγε καλά στο Αλκαζάρ για τον ΠΑΟΚ:

«Κάναμε την ανάλυση μας, μιλήσαμε με τους παίκτες. Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού ήμασταν αρκετά επικίνδυνοι για τον αντίπαλο. Κάναμε ευκαιρίες. Μας έλειψε όμως το γκολ. Η καλή τελική πάσα. Ξέραμε πως η ΑΕΛ έψαχνε μια ευκαιρία για να σκοράρει και δυστυχώς από τα λάθη μας βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Παλέψαμε μέχρι το τέλος, ισοφαρίσαμε στο 95′, αλλά δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι. Είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από την ΑΕΛ, αλλά δεν κερδίσαμε και μας πονάει που χάσαμε αυτούς τους δύο βαθμούς».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι:

«Παίζουμε ξανά αύριο, είναι καλό αυτό. Δεν έχουμε καιρό να σκεφτούμε το παιχνίδι με την ΑΕΛ, έρχεται γρήγορα το επόμενο παιχνίδι, έχουμε ευκαιρία να αλλάξουμε την εικόνα μας και να γυρίσουμε στις νίκες».

Για το τι παιχνίδι περιμένει:

«Δε μας απασχολεί τι θέλει ο Ατρόμητος. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι, η ομάδα είναι καλά και πάμε εκεί για να κερδίσουμε»

Για τις μεταγραφές και πόσο πιο εύκολη κάνουν τη ζωή του τεχνικού τιμ του ΠΑΟΚ:

«Κάναμε τρεις μεταγραφές. Θα μας βοηθήσουν πολύ. Θα μας δώσουν λύσεις. Είναι έτοιμοι όλοι. Είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε μαζί μας»

Για τα στοιχεία του Κρμέντσικ και την επιλογή του ΠΑΟΚ στο πρόσωπό του:

«Είναι ένας παίκτης που έχει το γκολ. Το είδαμε και εμείς και οι σκάουτ μας το διάστημα που τον παρακολουθούσαμε. Είναι γρήγορος, παλεύει για την ομάδα, παίζει γι’ αυτήν και θα μας βοηθήσει πολύ».

Για τον Τσόλακ και το γεγονός αν η έλευση του Τσέχου επιθετικού τον φέρνει στην έξοδο του ΠΑΟΚ:

«Αυτή τη στιγμή έχουμε τρία σέντερ φορ. Για εμάς είναι ξεκάθαρο. Θα παίζει ο καλύτερος. Όποιος είναι από τους τρεις, θα παίζει. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε λύσεις στη θέση του επιθετικού. Θα δούμε. Μακάρι όλοι να είναι τόσο καλοί και να μην ξέρουμε ποιον να διαλέξουμε».

Για την κατάσταση του Ουάρντα κι αν υπολογίζεται για το Περιστέρι:

«Είναι κουρασμένος, έπαιξε τη Δευτέρα ενενήντα λεπτά. Θα τον έχουμε μαζί μας όμως, μάλλον δε θα είναι στην ενδεκάδα, αλλά θα είναι μία λύση για το αυριανό παιχνίδι».

Για το απουσιολόγιο και το αν είναι έτοιμος ο Ροντρίγκο:

«Δούλεψε ακόμα περισσότερο. Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν τον είχαμε μαζί μας, του έλειπαν προπονήσεις. Δούλεψε αρκετές ημέρες δυνατά, είναι και αυτός μία επιλογή για τη θέση του δεξιού μπακ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ