Βέλεθ : «Σημαντικό που κερδίζουμε παρά τις απουσίες»

Βέλεθ : «Σημαντικό που κερδίζουμε παρά τις απουσίες»

Στη σημασία της νίκης επί του Απόλλωνα Σμύρνης στάθηκε ο Φραν Βέλεθ που στάθηκε στις απουσίες του Παναθηναϊκού.

Ο Φραν Βέλεθ μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα και τόνισε πως ήταν πολύ σημαντική δεδομένων και των συνθηκών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καταρχήν πιστεύω ότι πρέπει να δοθούν τα εύσημα στους Φώτη (Ιωαννίδη) και Ανδρέα (Αθανασακόπουλο). Ιδιαίτερα στον δεύτερο, ο οποίος έκανε ουσιαστικά το ντεμπούτο του σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Το ματς ήταν δύσκολο και προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν η νίκη ήταν «ανάσα»: «Ήταν μία σημαντική νίκη. Το να μπορούμε να βγάζουμε αυτούς τους αγώνες με τις απουσίες που έχουμε είναι επίσης δύσκολο και σημαντικό.»

Για τις αποφάσεις του διαιτητή και του VAR: «Υπάρχουν άνθρωποι που είναι υπέρ και άλλοι που είναι κατά του VAR. Η τεχνολογία έχει μπει στο ποδόσφαιρο και αν λέει το VAR ότι υπάρχει κάτι, τότε έτσι είναι.»

Για το νέο του ρόλο: «Η αλήθεια είναι ότι έπαιζα σε αυτή τη θέση πριν από αρκετά χρόνια. Τα τελευταία δύο δεν παίζω εκεί. Αλλά, πηγαίνω και παίζω εκεί που με χρειάζεται η ομάδα. Η θέση αυτή έχει πολύ τρέξιμο αλλά είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ