Σούντγκρεν : «Ζητάω συγγνώμη από το ball boy της Λαμίας»

Σούντγκρεν : «Ζητάω συγγνώμη από το ball boy της Λαμίας»

Για την ενέργεια του να σπρώξει τον ball boy της Λαμίας απολογήθηκε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Λανθασμένη χαρακτήρισε την ενέργεια του να σπρώξει τον ball boy της Λαμίας ο Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ο Δανός ποδοσφαιριστής του Άρη δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, καθώς απολογήθηκε και ανέφερε πως δεν πρόκειται να ξανακάνει κάτι αντίστοιχο.

Αναλυτικά τα όσα είπε

«Φυσικά θέλω να απολογηθώ για όλα όσα έκανα. Ζητάω συγγνώμη και από το ball boy της Λαμίας και από όλους γύρω στην ομάδα. Έχασα την ψυχραιμία μου εκείνη τη στιγμή όταν είδα το παιδί να κάνει τα κόλπα με την μπάλα. Υπήρχε πίεση και ένταση, αλλά όπως και να έχει ήταν μεγάλο λάθος η αντίδρασή μου. Δεν πρόκειται να ξανακάνω κάτι αντίστοιχο».

Όσο για το ματς με τη Λαμία, που έφερε την πρώτη εκτός έδρας ήττα του Άρη στο πρωτάθλημα, είπε: «Μπήκαμε με καλή αίσθηση γιατί προερχόμασταν από μία εντυπωσιακή νίκη επί του ΟΦΗ στην Κρήτη, αλλά υποτιμήσαμε λίγο τις καταστάσεις εξαιτίας και του κακού αγωνιστικού χώρου. Πιστέψαμε πως μπορούμε να το γυρίσουμε μετά το πρώτο γκολ, όμως μετά το 2-0 ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, η Λαμία έπαιξε με μεγάλες μπαλιές και δεν τα καταφέραμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ