«Η ΑΕΚ στέλνει δανεικούς Σαμπανάτζοβιτς και Ραντόνια»

«Η ΑΕΚ στέλνει δανεικούς Σαμπανάτζοβιτς και Ραντόνια»

Βοσνιακό δημοσίευμα αναφέρει πως οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να παραχωρήσουν δανεικούς τους δύο νεαρούς παίκτες.

Η αποσυμφόρηση των Σπάτων είναι ένα σημαντικό θέμα για τους ανθρώπους της ΑΕΚ, με τον Νταβίντ Σιμάο να έχει ήδη παραχωρηθεί δανεικός στην Μορεϊρένσε.

Τα ίδια σχέδια, φαίνεται πως υπάρχουν και για τους Ανελ Σαμπανατζόβιτς και Βεντάντ Ραντόνια. Βοσνιακή ιστοσελίδα και συγκεκριμένα η «meridianbetsport» αναφέρει πως οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να παραχωρήσουν δανεικούς τους δύο παίκτες. Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ, να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν πιο έτοιμοι στη Ένωση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Ανελ Σαμπανατζόβιτς και ο Βεντάντ Ραντόνια, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο με την ΑΕΚ, θα συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους σε άλλη ομάδα, καθώς θα δοθούν ως δανεικοί από την αθηναϊκή ομάδα.

Λόγω τ’ ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες στο κέντρο και δεδομένο πως η ΑΕΚ έχει μεγάλα σχέδια από τον Σαμπανάτζοβιτς, οι Αθηναίοι αποφάσισαν πως θα ήταν καλύτερο να πάρει για έξι μήνες εμπειρίες με μία άλλη ομάδα.

Ο 21χρονος ξεκίνησε την καριέρα του στην Ζελιέζνιτσαρ, από την οποία τον πήρε η ΑΕΚ με 450 χιλιάδες ευρώ.

Η ΑΕΚ ψάχνει επίσης και έναν παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας, εκεί που αγωνίζεται ο 19χρονος Βεντάντ Ραντόνια, ο οποίος θα ακολουθήσει τα βήματα του Σαμπανάτζοβιτς, αναζητώντας λεπτά σε άλλη ομάδα.

Ο Ραντόνια μεγάλωσε επίσης Ζελιέζνιτσαρ, αλλά άφησε το Σαράγιεβο πολύ νωρίς και πήγε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, από την οποία τον πήρε η ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ