Σβαμπ : «Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες – Ο Γενάρης θα κρίνει την πορεία μας στο πρωτάθλημα»

Σβαμπ : «Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες – Ο Γενάρης θα κρίνει την πορεία μας στο πρωτάθλημα»

Ο χαφ του ΠΑΟΚ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται απόψε (19:30) στο Περιστέρι, με τον Στέφαν Σβαμπ να στέκεται στο πόσο σημαντικό είναι το ματς για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο χαφ του ΠΑΟΚ δήλωσε πως οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει να παίξουν με καθαρό μυαλό και να είναι συγκεντρωμένοι και συμπαγείς κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ επεσήμανε πως ο Γενάρης θα κρίνει πολλά ως προς την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και το τι κρατάει ο ΠΑΟΚ από την εμφάνισή του: «Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Όταν θέλεις να είσαι στην κορυφή της βαθμολογίας τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις. Τα θετικά που κρατάμε είναι οι ευκαιρίες που έκανε η ομάδα, θεωρώ πως κάναμε περισσότερες από κάθε παιχνίδι, ακόμα και από αυτά που κερδίσαμε. Είναι αρνητικό που δεν κάναμε όμως γκολ. Δεν προηγηθήκαμε. Ένα ακόμα θετικό γεγονός είναι πως η ομάδα κυνήγησε μέχρι το τέλος το γκολ για την ισοφάριση και το πέτυχε. Στα τελευταία 4-5 παιχνίδια βρίσκουμε γκολ στο φινάλε και αυτό δείχνει και τον χαρακτήρα της ομάδας που δεν παρατάει κανένα παιχνίδι σε κανένα σημείο του».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία ομάδα που μας δυσκόλεψε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Γνωρίζω καλά τον προπονητή τους, δουλεύει πολύ στο κομμάτι της τακτικής, ωστόσο και εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα, θέλουμε τη νίκη, δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες και θα πρέπει να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που θα έχουμε για να κερδίσουμε».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να φύγει νικητής από το Περιστέρι: «Να είμαστε έξυπνοι, καλοί αμυντικά, συγκεντρωμένοι και συμπαγείς. Επιθετικά πρέπει να  καταφέρουμε σκοράρουμε γκολ, να είμαστε δημιουργικοί, πιο ήρεμοι και με καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια. Να είμαστε δυνατοί και στα δύο μέρη του γηπέδου και να παίξουμε έξυπνα στις στατικές φάσεις γιατί είναι κομμάτι που μπορεί να ξεκλειδώσει ένα παιχνίδι».

Για το αν ο Γενάρης και τα σερί παιχνίδια που έχει μέχρι το τέλος του κρίνουν στόχους: «Ναι, είναι πολύ σημαντικός μήνας για όλες τις ομάδες. Αποφασιστικής σημασίας. Θα μας δείξει την πορεία που θα έχουμε στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια να είμαστε κοντά στην κορυφή. Υπάρχουν παιχνίδια ανά τρεις ημέρες. Η ομάδα ενισχύθηκε, έχει επιλογές, είναι καλό για τον προπονητή αυτό. Είμαστε προετοιμασμένοι για να πάρουμε το μάξιμουμ των βαθμών στους αγώνες αυτούς».

Για τον Νταμίρ Κάναντι, τη σχέση των δυο τους και τα θερμά λόγια που έχει μιλήσει ο προπονητής του Ατρομήτου για τον ίδιο: «Γνωριζόμαστε πολύ καλά. Δουλέψαμε μαζί στο παρελθόν. Είμαι ενθουσιασμένος για τα λόγια που έχει πει για μένα. Με γνωρίζει καλά. Είναι ένας καλός προπονητής, έξυπνος, με σωστή τακτική και χτίζει καλές ομάδες. Έχω μιλήσει μαζί του στο παιχνίδι της προετοιμασίας με τον Ατρόμητο. Περιμένω με ανυπομονησία το αυριανό παιχνίδι, γιατί υπάρχει κι ένας ακόμα Αυστριακός παίκτης στον Ατρόμητο, ο Σάλομον. Θα δούμε ποιος θα επικρατήσει, πιστεύω πως θα είμαστε εμείς και εκτιμώ πολύ όσα έχει πει για μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ