Οργή Σαββίδη για… όλους: «Γκάζια» σε διοικητικούς που δεν «βγαίνουν μπροστά» – Τηλεδιάσκεψη με την ομάδα

Οργή Σαββίδη για… όλους: «Γκάζια» σε διοικητικούς που δεν «βγαίνουν μπροστά» – Τηλεδιάσκεψη με την ομάδα

Ο Ιβάν Σαββίδης τα έχωσε στους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος, γιατί τον αφήνουν εκτεθειμένο και δεν αναλαμβάνουν ευθύνες και τα λέει με Γκαρσία, ομάδα. Τι γίνεται με Βλάνταν Ιβιτς.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε σοκ. Η ήττα από τον Ατρόμητο και ο τρόπος που αυτή ήρθε, έκανε έξαλλο τον Ιβάν Σαββίδη. Ετσι, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, μετά και τη γενικευμένη επίθεση που δέχεται από τους οπαδούς της ομάδας του, αποφάσισε να πάρει θέση και να θέσει άπαντες προ των ευθυνών τους. Δείχνοντας αποφασισμένος να προχωρήσει και σε μέτρα, για να μπορέσει να αλλάξει την εικόνα, όσο αυτό είναι δυνατόν.

Οπως έγινε γνωστό, λοιπό, ο Σαββίδης από το βράδυ της Πέμπτης ξεκίνησε σειρά επαφών με τους υπαλλήλους του στον ΠΑΟΚ. Ζήτησε ευθύνες από όλους, τους «γκάζωσε» και ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τους ανθρώπους που «τρέχουν» το πρότζεκτ, ο εκνευρισμός του έγινε απολύτως αισθητός. Καθώς οι δικές τους ενέργειες αντανακλούν στον ιδιοκτήτη, ο οποίος βάλλεται από τον κόσμο. Την ώρα που οι υπεύθυνοι κρύβονται και δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, αφήνοντας εκτεθειμένο τον ιδιοκτήτη.

Η απευθείας επικοινωνία του Σαββίδη με τον Βλάνταν Ιβιτς, που αποκάλυψε to10.gr δεν αμφισβητείται (σ.σ. αντιθέτως, επιβεβαιώνεται από πηγές κοντά στους δύο άνδρες, παρά τη στήριξη του Γιώργου Σαββίδη στον Γκαρσία) και δείχνει ότι ήδη ο Ιβάν αναζητά εναλλακτικό πλάνο, ώστε να είναι έτοιμος εάν δεν υπάρξει άμεση βελτίωση. Διότι μπορεί ο Πάμπλο Γκαρσία να είναι αγαπητός στον κόσμο, αλλά προς το παρόν η παρουσία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, περισσότερο προς τα πίσω πηγαίνει την ομάδα, παρά δίνει λύσεις. Και αυτό είναι κάτι που ο Ιβάν δεν το παραβλέπει. Ούτε εθελοτυφλεί.

Οπως έγινε γνωστό, ο Σαββίδης, μετά τα «γκάζια» στους διοικητικούς του ΠΑΟΚ, θα μιλήσει και στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η κουβέντα τους είναι πιθανό να διεξαχθεί στη διάρκεια της ημέρας, μέσω skype, με τον Σαββίδη να έχει στόχο να μιλήσει με σκληρά λόγια, τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στο τεχνικό επιτελείο. Απαιτώντας άμεση αλλαγή της εικόνας και βελτίωση.

Ο Σαββίδης δεν μπορεί να χωνέψει ότι μόλις μετά από 14 αγώνες ο ΠΑΟΚ βρίσκεται 10 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και απαιτεί αυτό να αλλάξει. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τους Ερυθρόλευκους στην Τούμπα. Ένα ματς ζωτικής σημασίας για όλους. Διότι πιθανή αποτυχία, μπορεί να προκαλέσει τσουνάμι αλλαγών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ