Πέναλτι-δώρο από Τζήλο-Μανούχο στον ΠΑΟΚ! (vid)

Πέναλτι-δώρο από Τζήλο-Μανούχο στον ΠΑΟΚ! (vid)

Η… εξυγίανση ανέλαβε δράση για να «σώσει» τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που έχανε από τον Βολο με 1-0. Ο Τζήλος έδωσε δώρο πέναλτι στον ΠΑΟΚ και ο Μανούχος από το VAR το επικύρωσε!

Ο ΠΑΟΚ σέρνεται αγωνιστικά εδώ και καιρό. Απέναντι ακόμη και στον Βόλο του «δικού του» Μπέου βρέθηκε να χάνει με 1-0 από νωρίς στην Τούμπα.

Η εικόνα της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία αποκαρδιωτική! Για αυτό όμως είναι οι… εξυγιαντες. Για να σώσουν τα «δικά τους» τα παιδιά. Με όποιον τρόπο μπορούν. Ξεδιάντροπα! Χωρίς τσίπα, διασύροντας ακόμη και την τεχνολογία του VAR. Έτσι ο Τζήλος μετά από ένα γέμισμα από κόρνερ «είδε» χέρι στον αμυντικό του Βόλου και καταλόγισε άρον-άρον πέναλτι.

Ευκαιρία προφανώς έψαχνε. Και το VAR όπου το άλλο «γνήσιο τέκνο» της «εξυγίανσης» βρισκόταν, ο Μανούχος δεν το… συζήτησε! Τι και αν τα ριπλέι που μας έδωσαν δεν έδειχναν την παραμικρή παράβαση! Σε καμία περίπτωση η μπάλα δεν βρήκε στο απλωμένο χέρι του Ριένστρα, από ότι μπορούμε να δούμε από τα ριπλέι η μπάλα χτυπά στο στήθος ή στην χειρότερη στο άλλο χέρι του που είναι κολλημένο στο στήθος και βεβαίως δεν συνιστά πέναλτι!

Για τον Τζήλο όμως και τον Μανούχο δεν παίζει κανένα ρόλο! Η… εξυγίανση «καθάρισε» για τον ΠΑΟΚ ξανά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ