Πλήρης επιβεβαίωση για ΠΑΟΚ και Ριμπέιρο

Πλήρης επιβεβαίωση για ΠΑΟΚ και Ριμπέιρο

Η Record επιβεβαιώνει πλήρως to10.gr σχετικά με τον Ρενάν Ριμπέιρο και την πρόταση που έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει.

O Ρενάν Ριμπέιρο είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, με τους Πορτογάλους να επιβεβαιώνουν πλήρως to10.gr που αποκάλυψε ότι ο Δικέφαλος του βορρά έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.  Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και ο Βραζιλιάνος είναι ο «εκλεκτός» του Ουρουγουανού για τη θέση «1» με τη Record να επιβεβαιώνει όλα όσα έχουν γραφτεί από to10.gr.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν όμως στην Πορτογαλία ο τερματοφύλακας της Σπόρτινγκ εκτός από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται και στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ αρέσει και στους δυο Δικεφάλους, με τον ΠΑΟΚ όμως να είναι εκείνος που έχει κάνει επίσημη κρούση στη Σπόρτινγκ για την απόκτηση του τον Γεναρη

Ο 30χρονος τερματοφύλακας φέτος είναι εκτός πλάνων στη Σπόρτινγκ, παρότι τις δύο προηγούμενες σεζόν είχε συνολικά 56 εμφανίσεις. Το συμβόλαιό του λήγει το 2023 και τα «λιοντάρια» φαίνεται πως το συζητούν για την παραχώρησή του, ακόμη και με δανεισμό.

Ο Ρενάν Ριμπέιρο αναδείχθηκε από την Ατλέτικο Μινέιρο, έπαιξε στη Σάο Πάουλο και τον Γενάρη του 2018 τον απέκτησε η Εστορίλ. Από εκεί πήγε το ίδιο καλοκαίρι δανεικός στη Σπόρτινγκ, η οποία αγόρασε τα δικαιώματά του. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους και σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι θέμα χρόνου να καταθέσουν πρόταση δανεισμού στη Σπόρτινγκ για να τον αποκτήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ