Χουτεσιώτης : «Μεγάλο κέρδος για εμάς ο βαθμός και το μηδέν»

Χουτεσιώτης : «Μεγάλο κέρδος για εμάς ο βαθμός και το μηδέν»

Ως μεγάλο κέρδος χαρακτήρισε τον βαθμό και το μηδέν στην εστία ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Ο ΠΑΣ κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και να πάρει έναν πολύ σημαντικό βαθμό στους Ζωσιμάδες απέναντι στον Άρη, έχοντας τον Λευτέρη Χουτεσιώτη σε μεγάλη ημέρα. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ δήλωσε πως ο βαθμός είναι ένα μεγάλο κέρδος για την ομάδα των Ιωαννίνων.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη NOVA:

«Αν υπολογίσουμε τις συνθήκες που έγινε το παιχνίδι το γεγονός ότι φεύγουμε κρατώντας το μηδέν και παίρνοντας έναν βαθμό είναι μεγάλο κέρδος για εμάς. Γιατί παίζαμε με μια καλή και φορμαρισμένη ομάδα».

Για την βελτίωση της άμυνας: 

«Στα πρώτα παιχνίδια, δείχναμε να είμαστε αποτελεσματικοί στο επιθετικό κομμάτι όμως δεχόμασταν εύκολα γκολ. Έπρεπε να βρούμε το αντίδοτο στα τελευταία παιχνίδια μοιάζει να έχει βρεθεί λύση σε αυτό. Στο κομμάτι του σκοραρίσματος θεωρώ ότι είναι τυχαίο γεγονός και οι επιθετικοί μας είναι ικανότατοι και θα βρεθεί άμεσα λύση».

Για το θετικό αποτέλεσμα με τον Άρη και αν βοηθάει την ψυχολογία: 

«Είναι βασικό για την ψυχολογία της ομάδας. Αν γυρίσουμε λίγο χρόνο πίσω θα δούμε ότι σε ένα παρόμοιο παιχνίδι, δείξαμε να είμαστε απροετοίμαστοι στο τρόπο που θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι και τις συνθήκες, παρόλα αυτά άμεσα ανταποκριθήκαμε».

Για τους αγωνιστικούς χώρους:

«Είναι κάτι που μας προβληματίζει και εμάς τους ίδιους, ελπίζω οι αρμόδιοι να βρούνε τη λύση. Αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όποιες και αν είναι οι συνθήκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ