Αποκλειστικό: Δίωξη ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας για το ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

Αποκλειστικό: Δίωξη ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας για το ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

Η έκθεση της Αστυνομίας ήταν… λευκή. Με βάση αυτή λοιπόν το Πειθαρχικό Όργανο τς Σούπερ Λιγκ αποφάσισε χθες να μην καλέσει σε απολογία τον ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν απο τους οπαδούς του, την Κυριακή στα Γιάννενα. Εκεί όπου βρέθηκαν με 700 εισιτήρια κάτι παραπάνω από 2.500 φίλοι του πρωτοπόρου, εκ των οποίων οι περισσότεροι μπήκαν […]

Η έκθεση της Αστυνομίας ήταν… λευκή. Με βάση αυτή λοιπόν το Πειθαρχικό Όργανο τς Σούπερ Λιγκ αποφάσισε χθες να μην καλέσει σε απολογία τον ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν απο τους οπαδούς του, την Κυριακή στα Γιάννενα. Εκεί όπου βρέθηκαν με 700 εισιτήρια κάτι παραπάνω από 2.500 φίλοι του πρωτοπόρου, εκ των οποίων οι περισσότεροι μπήκαν στις κερκίδες με το… έτσι θέλω.

Και ενώ από χθες το απόγευμα δικαίως υπάρχουν δεκάδες ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για απόφαση σκάνδαλο μιας και υπάρχουν από τη πρώτη στιγμή μια σειρά από βίντεο που δείχνουν με λεπτομέρειες όσα έγιναν στους Ζωσιμάδες; Έρχεται ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, να σώσει το γόητρο του πρωταθλήματος. Το10.gr αποκαλύπτει ότι τις επόμενες ώρες ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας επεμβαίνει αυτεπάγγελτα  στην υπόθεση ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ.

Προφανώς θα κάνει χρήση του βίντεο, αλλά θα λάβει υπόψιν του και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία, τα οποία φέρνουν δεδομένα τον ΠΑΟΚ σε πολύ δύσκολη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ