Κάκος : «Φάουλ του Μάνου, δεν υπάρχει κόκκινη στον Ινσούα»

Κάκος : «Φάουλ του Μάνου, δεν υπάρχει κόκκινη στον Ινσούα»

Ο Τάσος Κάκος πήρε θέση για τις αμφισβητούμενες φάσεις στα δύο παιχνίδια της Δευτέρας στη Superleague.

Τις αμφισβητούμενες φάσεις των παιχνιδιών ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης και Λαμία – ΑΕΚ, σχολίασε ο Τάσος Κάκος στην εκπομπή «Δίκη στο OPEN». O Kάκος άρχισε από την αναμέτρηση των Ζωσιμάδων και υποστήριξε ότι η φάση του Μάνου ορθώς υποδείχτηκε επιθετικό φάουλ:

«Το γήπεδο ήταν δύσκολο και για τον διαιτητή. Ο επιθετικός του Άρη, ο Μάνος, πέφτει πάνω στον τερματοφύλακα και είναι ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ. Οπότε η συνέχεια της φάσης είναι… ως μη γενόμενη. Ο διαιτητής δεν το αντιλήφθηκε και το VAR παρενέβη και ενημέρωσε για την παράβαση».

Για τη φάση που ο Άρης διαμαρτύρεται για χέρι, ο Κάκος ανέφερε: «Είχε χέρι και σώμα, δεν υπάρχει παράβαση, το χέρι είναι πολύ κοντά στο σώμα. Τόσο ο διαιτητής όσο και το VAR που έκαναν το έλεγχο αποφάσισαν σωστά».

Ο Κάκος πήρε θέση και για την αποβολή του Ινσούα στο Λαμία – ΑΕΚ: «Η ανακοίνωση της ΑΕΚ έχει δίκιο, υπάρχει λάθος από τον διαιτητή. Για να δοθεί κόκκινη κάρτα πρέπει το χτύπημα να θεωρείται επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα του ποδοσφαιριστή.

Δεν νομίζω πως είναι τέτοια περίπτωση, είναι ριψοκίνδυνο και θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα. Δεν ξέρω τι του είπε ο βοηθός, αλλά και τι έγινε με το VAR. Αν υπήρχε διαφωνία ο διαιτητής θα πήγαινε στην οθόνη, προφανώς υπήρχε συμφωνία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ