ΑΕΚ : Έξαλλος ο Μελισσανίδης με τον Κουτσιαύτη

ΑΕΚ : Έξαλλος ο Μελισσανίδης με τον Κουτσιαύτη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι έξαλλοι με τον Κουτσιαύτη για την αποβολή του Ινσούα και αναμένεται να ζητήσουν να τιμωρηθεί ο Έλληνας ρέφερι

Η ΑΕΚ επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Λαμίας εκτός έδρας, σε ένα ματς όπου ο Ινσούα είδε την κόκκινη κάρτα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου σε μια φάση που έκανε έξαλλους τους ανθρώπους της Ένωσης με τον ρέφερι Κουτσιαύτη.

Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων εξέφρασαν άμεσα τα παράπονά τους μέσω ανάρτησής τους στα social media κατά τη διάρκεια του ματς, χαρακτηρίζοντας την απευθείας κόκκινη ως «εφεύρεση«, ωστόσο δεν πρόκειται να μείνουν εκεί, αφού και ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έξαλλος με τον Έλληνα διαιτητή.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Κουτσιαύτης ήταν ο ίδιος που είχε ακυρώσει και γκολ του Λιβάγια για επιθετικό φάουλ στον αγώνα με τον ΟΦΗ, με τον Μελισσανίδη να «βράζει» με την απόφαση του να αποβάλλει τον Ινσούα στο χθεσινό ματς.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης και οι άνθρωποι του συλλόγου πρόκειται να ζητήσουν την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή φτάνοντας στα άκρα και μέχρι να επιδιώξουν και την αποπομπή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ